Op mijn eerste moederdag.

– stond ik op om 20 na zeven, ten gevolge van de geen-uitzonderingsregel(*) hier ten huize.
– werd ik behoorlijk vrolijk wakker, de avond voordien nog in gedachten.
– kwam ik na een douche ergens die voormiddag naar beneden om aldaar aan te treffen: een versierde stoel, een baby die versierde stoelen helemaal te gek vindt, en een pak cadeautjes van zowel de dochter als de vader van de dochter.

drie

– deed ik een fantastische middagdut, simultaan met de baby.
– vierde ik mama, schoonmama en de grootmoeders.
– nam ik deze avond toch nog even een foto van het knutselwerk dat mira op de creche gemaakt had.

leve ik!

En u? heeft u een fijne moederkesdag gehad?

(*) wij staan elk om beurt op. no matter wie er de avond voordien laat heeft moeten werken of wie moe is, of of of.

8 thoughts on “Op mijn eerste moederdag.

  1. Was eigenlijk een zondag als een andere: wassen, kuisen, opruimen, nieuwe badkamer inrichten, … Was bovendien ruim in de namiddag toen er iemand aan dacht dat het moederdag was vandaag (maar, maar, maar, … vrijdagavond waren we al onder ons tweetjes heel gezellig uit eten geweest voor moederdag)

  2. jup, met uitslapen, lekker ontbijtje, wat lummelen, wat rondhangen in de stad, een hartvormig taartje met aardbeien en chocolade en met ‘ik hou van mijn mama’ en dan bij de schoonmama nog eens eten en taart en spelen met mijn petekindje. Meer moet dat absoluut niet zijn.

  3. Hier ook rond zeven uur opgestaan, uitgebreid ontbeten en om een uur of tien naar de plantenbeurs in de Bourgoyen. Bloemekes gekocht, terug naar huis voor het middageten en een lange middagdut gedaan.
    In de namiddag naar de binnenspeeltuin in Deinze die veel minder druk en veel plezanter was dan gedacht.
    Het moederdagcadeau van zoonlief was een geverfde oude schoen met daarin een bloemekee. Mijne zoon, die wordt conceptueel kunstenaar, let er op 🙂

  4. @ Tine – een beetje overal é. in de kleerkast van Janne en Gitte, bijvoorbeeld, die ouder zijn dan die van ons. Verder koopt mijn mama zichzelf onnozel voor haar kleindochter :). De favoriete winkels hier zijn: Bollebuik (http://www.bollebuik-be.be/nieuwe%20site/home.htm), kleintje op het pleintje (http://www.kleintjeoptpleintje.be/), meneer Janssen en juffrouw Kaat (http://www.meneerjanssenenjuffrouwkaat.be/jk.html), Fred & Ginger (http://www.fredginger.be/) en de hema. En ik koop nogal veel Limo Basics (http://www.limobasics.com/xcart/home.php), die hebben ze onder andere bij bollebuik en in de winkel van de sossen aan de vrijdagsmarkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *