Songfestival – deel twee – die keer dat ik het vergeten was.

Zaten we net efkes over en weer te zappen, is het toch wel songfestival en waren we het toch wel vergeten zekers. Ze zitten al aan het negende liedje, dus we gaan ons sparen voor zaterdag. Maar! We hebben dus wel net het meisje van Nederland gezien en ik ben bijna zeker dat ze op één of andere manier familie is van R., van Cameretten. Frappant, echt waar. En ik hoop trouwens dat Nederland in de finale zit, want ik heb al veel mopkes klaar over die juffrouw. Duimen maar!

3 thoughts on “Songfestival – deel twee – die keer dat ik het vergeten was.

  1. damn, kom ik hier voor dat verslag en niks 🙂
    zapte wel langs de samenvatting (en dat was al genoeg) en het viel me op dat er vooral veel vrouwen met wapperend haar waren (of stond die ‘wind’ ook al in de 1e halve finale?)en dat Shania Twain, Nicolas (die van de Pfaffs ik weet niet hoe die van achter heet) en Hans Klok meededen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *