Alleen.

Ja, hoe gaat dat. Ge zijt u een beetje aan het vervelen en ge denkt: tijd voor een experiment. Het kind is net 11 maand, en ge besluit eens te proberen of ze al een beetje alleen kan eten. Ge geeft haar een petit gervais. Ge geeft haar een lepel. Ge pakt uw kodak en ge wacht af.

Mira is 11 maand en kan helegans alleen eten.

10 thoughts on “Alleen.

 1. Ze heeft duidelijk alleen gegeten! Ik kan me niet voorstellen dat jij haar zo te eten geeft 🙂

 2. Ze heeft dat niet slecht gedaan voor een eerste keer, vind ik. Er is toch meer in haar maag dan op de tafel beland.
  Ik heb ooit onze oudste dochter in haar kinderstoel gezet met een potje yoghurt terwijl ik haar broertje borstvoeding aan het geven was. Met mijn rug naar haar toe. Toen het wat lang stil bleef, heb ik eens omgekeken. Ze hing vol. Haar haar, haar handen, haar kleren, de stoel,… We hebben er een foto van gemaakt en naar Danone gestuurd, maar nooit antwoord gekregen…

 3. Volg al een tijdje jouw blog…
  Nu toch even reageren want die blik van dochterlief, man, man, man dat gaat nog vonken geven…
  Zo van ‘ewel, wat kijkt ge zo, k heb k ik toch schoon g’eten of niet’ ???

 4. Ziezo, een natuurtalent.
  Ik heb hier één die op 3 jaar nog zo eet.
  Ik begin dan met een geweldige speech over: zo ga je nooit een prins vinden die met u wilt trouwen. Waarop de oudste nuchter zegt.
  Wij worden geen prinses zenne, gewoon een mama zoals jij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *