En hier stopt het dus voor mij.

Volgens mij heeft iedereen een grens in technologische innovatie. Zo van tot hier en niet verder. Mijn meme, die doet niet aan internet bijvoorbeeld. Ik ken er die zeggen: facebook, dat is erover voor mij. En ik heb nu ook iets waar ik niet aan meedoe. Moi, dochter van early adopters pur sang, kunt ge’t u voorstellen?

Mijn lijn ligt op 3D-films, het is beslist. Ik ga niet, ik herhaal *niet*, in de cinema zitten met een onnozele plastieken bril op mijn neus en hoofdpijn krijgen van een film waar ik ook nog eens meer voor heb moeten betalen. Om een beetje te verschieten van beesten die op mij af komen, juist gelijk in het echt? No sir. Wat op het scherm te zien is, moet op het scherm blijven. Het staat daar goed, veilig ver weg van mij.

Misschien dat ik ooit nog zwicht, maar ik zou er geen geld op zetten, als ik u was.

8 thoughts on “En hier stopt het dus voor mij.

 1. Ik leg mijn grenzen eerder op een sociale lijn, dan wel op een technologische. Maar dat van die 3D-brillekes, daar doe ik dus ook niet aan mee, een kwestie van zelfrespect of zo.

 2. Nog beter Marleen, iederéén heeft daar zo’n stom brilleke op! Anders is de film maar een wazige bedoening, en dat is het ook niet.

  Na één film in 3D gezien te hebben (met pauze begot, wist niet dat dat nog gebeurde) kan ik het ook afraden. Het duurt even eer ge eraan gewend zijt, en na de pauze moet ge opnieuw wennen. Iets met sop en kool enzo.

 3. hear hear!
  Wordt je daar niet onnoemelijk zeeziek van trouwens? Vroeger (en misschien nu ook nog maar ik ben niet zo’n pretpark-ganger) hadden ze in Phantasialand ook zo een theater met olifanten die je vertrapten, nou leuk is anders.

 4. Ik kan daar zelfs niet naar kijken, 3D-films, ik krijg daar migraine van (3D-spellen zijn ook uit den boze), dus ik hoef zelfs niet bang te zijn dat ik ooit ga plooien.

  Bestaat Avatar eigenlijk in niet-3D versie, ik zou die ook wel eens willen zien.

  Uw vinger gaat nu wel van de pols, Ilse.

 5. Het grootste probleem daarbij is waarschijnlijk weggelegd voor de aanstormende jeugd. Hoe moeten zij voor het eerst en heel voorzichtig in de cinema hun lief kussen met zo´n brilleke op? Er gebeuren al zoveel ongelukken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *