Het regent.

Ik zou graag hebben dat het stopt met regenen, ik. Vorig jaar, 39 weken zwanger, zo al lastig en het was verdomme 35 graden. Dit jaar: geen buik in de weg, en alle tijd van de wereld om aan het strand te liggen en hopla: meer vocht op een vierkante centimeter van ons plankier dan vorig jaar in mijn enkels. Veel vocht dus.

On a brighter note: was het licht bij u ook zo schoon, daarnet rond acht uur? Hier wel: magisch mooi, met een dreigende gloed. Alleen spijtig van die regen.

6 thoughts on “Het regent.

  1. Bij mij is het net andersom. 30 weken ver en dankbaar dat het van dit mottig weer is. De winter kan niet vlug genoeg daar zijn… Maar een dikke proficiat dat je je vorig jaar kon behelpen met zo’n hitte. Ik werd al gek van die paar dagen in juli

  2. Wauw, prachtige foto kleine!
    Hier heb ik niets gezien van de schoonheid gisteren, maar vandaag wel zeer veel regen. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *