Fier.

Ik ben fier op mijn eigen, nah. Dat zit zo: iemand in blogland had laten vallen dat ze haar blog wilde verhuizen, naar een eigen domein. En ik heb dat gedaan. Alleen, zonder dat hij heeft moeten helpen. En zonder dat ik naar hem heb moeten bellen. Ik heb zelf de domeinnaam geregistreerd, de name serverdinges aangepast, de ftp opgezet, de wordpress geinstalleerd, de export en import gedaan en de juiste plugins gedownload en actief gemaakt. Hell, ik heb zelfs de lay-out aangepast, in de stylesheet en een eigen header erop gezet. Die ik zelf in photoshops heb aangemaakt.

En voor u lijkt dat allemaal misschien niet zo spectaculair, maar ik glom van trots toen ik gisteren een mailke kon sturen of ze eens kon kijken of het zo goed was. You may call me whizz-kid now.

(over welke blog het gaat hoort u gauw van haarzelf. ik wil de verrassing niet verpesten.)

8 thoughts on “Fier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *