Stick a fork in me, I’m done.

Geniaal ben ik in planning. Geniaal! Zolang er nog ruimte is om dingen in uw agenda te schrijven, moet ge dat vooral doen.
Is mijn lief net een aantal (te veel) dagen buitenlanderig geweest en ben ik doodop van de combinatie single mom-werk, beslis ik op zondag ook nog om voetbal te gaan kijken en te laat te gaan slapen. En dan vraag ik twee keer mensen te eten, dus is het van boodschappen en koken en leutige avonden met leutige vrienden maar te weinig rust. En tussendoor gaan we nog even op zwemles met dochterlief en werk ik voor school, en doen we een fotosessie met de baby.

En dan is het donderdagochtend, half vijf, en beslist Mira niet door te slapen. Terwijl ik anderhalf uur daarna moet opstaan, en examens moet afnemen en dan een hele middag vergadering heb.

Ik zeg u: als Sergio Herman niet zo verdomde schattig was in dat blauw vestje, ik was al lang in slaap gevallen bij de hobbykoks.

3 thoughts on “Stick a fork in me, I’m done.

  1. Zwemles als in “al leren zwemmen”? Of eerder nog watergewenning?

    Mijn planning was een stuk minder druk en heb Sergio toch moeten verwijzen naar de digicorder wegens compleet uitgeteld, zodus: respect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *