De goedele draait door en henry houdt van ballonnen.

Na de wekelijkse afspraak met de kok met de leuke tongval zien wij vaak eens het begin van Goedele haar programma. Ik had al verschillende keren mijn hoofd gebroken over van welk programma het begin en de stijl eigenlijk was geript, tot het lief vanavond zei: Die Goedele heeft wel vree hard naar De Wereld Draait Door gekeken, zeg.

Natuurlijk. DWDD. Ik had het niet zo direct gezien, omdat Goedele maar half zo snel kan praten als Matthijs van Nieuwkerk. Maar als ge op ffwd duwt, dan ziet het er precies hetzelfde uit. Daarvan gesproken: weet ge wie dubbel zo snel kan praten als Matthijs? Henry van Loon.

Henry is grappig. En hij houdt van ballonnen.

One thought on “De goedele draait door en henry houdt van ballonnen.

  1. Ik zit al tijden mijn hoofd te breken over welk accent die kok nu heeft.
    Eerst dacht ik: He een hollander, maar dat is het niet.
    Ik ben er echt door gebiologeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *