Het Experiment.

Het Experiment - e-posterTrouwens. Ik heb gewoon nog geen schaamteloze reclame gemaakt voor mijn lief zijn nieuwe voorstelling, hoe erg is dat niet eigenlijk?

Dat zit zo: ik maak alleen reclame als ik zeker weet dat het goed is, want u en ik, wij hebben een vertrouwensrelatie, vindt u niet? En door de dochter en het feit dat die nog te klein is om alleen thuis te blijven, had ik eigenlijk nog niet veel gezien.
Maar! Sinds dit weekend kan ik wel degelijk officieel reclame maken: er kwam een babysit, ik trosteerde file en regen en ik heb dus het eerst een echte try-out gezien. Ik was helemaal onder de indruk van mijn wederhelft. Het is goed, het is fel, het is scherp. Het is heel erg voor te lachen en het is dan ook met de gepaste fierheid dat ik u kan zeggen: ga kijken naar Het Experiment! Op de premiere in Kortrijk bijvoorbeeld, als u het kleedske wilt zien dat ik speciaal voor de gelegenheid heb gekocht. Of ergens anders, in het Vlaanderland. Doen. Mijn lief is grappig.

8 thoughts on “Het Experiment.

  1. Ja, zeg, hij komt niet tot bij ons in ‘t dorp dit jaar? Mmm, dan moet ik 20-30 km verder rijden. Eens kijken of er nog tickets zijn.

  2. Alleen al voor uw kleedske te zien zou ik gaan 🙂 Heb al 2 tickets maar niet voor in Kortrijk. Gelukkige verjaardag trouwens! (Las het net bij Lien)

  3. @ tom – ge moet niet, maar ik zie dat wel graag, opgeklede jongens. Geen das though, dassen zijn niet mooi.
    @pat – meer nog, na de vieze gasten ga ik uit.

  4. ‘k Moet nog een heel tijdje wachten want we gaan naar de voorstelling in het Capitole op 7/05/2011, maar de kaarten liggen hier al te blinken!! Gelukkige verjaardag trouwens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *