Ik ben een hobbykok.

Het begint wat genant te worden. Op woensdag ga ik altijd naar de colruyt: de dochter is thuis, dan, en er zijn weinig dingen die de dochter leuker vindt dan uitstapjes maken. Zeker als er bij die uitstapjes schellekes hespeworst betrokken zijn. Blijkt nu dat ik al wekenlang woensdagavond iets klaarmaak dat de vorige dag op de hobbykok te zien was. Gisteren was het een stukje rundsvlees, in de afgelopen weken zijn er onder andere al verkenskoteletten en bloedworst gesignaleerd. En ik koop nu ook altijd appels uit de haspengouw.

Het is haast ongepast hoe gemakkelijk ik beïnvloed wordt door zo’n programma’s. En ik zweer u: als ze Sergio H. zouden verkopen in de colruyt, hij lag ook al lang in mijn karreke te blinken. Zeker weten.

11 thoughts on “Ik ben een hobbykok.

  1. zou hij te lokken zijn met een schelleke hespenworst ? en wat kost dat tegenwoordig, honderd gram schellekes hespenworst?

  2. mor allé

    ge moogt hem allemaal hebben… als hij mij ‘s avonds maar in slaap babbelt. Ik ben het eens met Marleen

  3. Ook opgemerkt dat de Sergio nogal geil liep in de laatste aflevering? “Schatje” “Japans vrouwtje”… en dat tussen het rauwe vleesch. Miauwkes!

  4. @Marleen: Ik kan het echt alleen maar warm krijgen van een lekker Brussels accent :-). Sergio, helaas…ik vind zijn eten lekkerder dan zijn accent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *