All the very best of us, string ourselves up for love

Hij zong.

I’m a confident liar
Have my head in the oven so you know where I’ll be
I’ll try to be more romantic
I want to believe in everything you believe
I was less than amazing
Do not know what all the troubles are for
Fall asleep in your branches
You’re the only thing I ever want anymore

En krak deed mijn hart, alweer.

Dat het bij momenten adembenemend was, gisteren in Club69. Grappig ook, en strak en zo hartverscheurend schoon, ge hebt daar geen gedacht voor. Kust uw twee handjes maar, i., denk ik op zo’n momenten. En dan doe ik dat.
Ik weet nu al dat ik alweer een paar weken die wolk in mijn hoofd ga hebben. Net lang genoeg om de tijd naar de AB te overbruggen eigenlijk, en om een plan te bedenken om u dat ticket afhandig te maken, Thomas. ‘Caus I’m evil.

5 thoughts on “All the very best of us, string ourselves up for love

  1. En het was dik oké daar bij de vrienden van Stubru. Ik stond naast zijn überschattigst dochtertje!

  2. Gewoon naar de AB gaan en aan de ingang een loser die te veel tickets kocht om ze te duur door te verkopen een ticket aan halve prijs afluizen. Werkt altijd.

  3. Zwaar jaloers ook hier… Raak daar nooit binnen, op die 69dingen, maar heb wel kaartjes voor hun concert in Parijs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *