Kudos voor Pastoe.

Weet ge nog dat ik eens iets heb geschreven over Interieur en hoe we daarheen gingen om een mooie kast te bekijken? Blijkbaar hebben een aantal van u op die link naar die kast geklikt en hebben de mensen van Pastoe dat gezien in hun statistieken. En zo kreeg ik deze ochtend een mailtje van ene Remco, die via de contactpagina informeerde wat we vonden van de Totem, die keer op Interieur. Ik mailde terug dat we hem heel mooi vonden, maar dat het dus niet zou lukken in onze living omdat het systeem niet verplaatsbaar was, en dat we dat wel nodig hadden. Maar dat we op hun stand ook andere mooie opties hadden gezien. Remco antwoordde dat ze eventueel wel wieltjes zouden kunnen monteren, maar dat hij vreesde dat de Totem te zwaar is om een echt stabiel resultaat te krijgen. Ik informeerde ook nog naar die andere kasten, waar we die zouden kunnen bekijken en wie hij zou aanraden om daar advies in te geven en kreeg vervolgens een adres doorgestuurd in Gent en in Antwerpen, en de grote showroom in Utrecht. Remco sloot af met “Succes en als je nog vragen hebt, verneem ik het graag.”

Ik vind dat chique, zo’n service. Dat iemand van een firma zodanig achter de producten staat dat er tijd wordt genomen om te antwoorden op vragen, om advies te geven en te proberen eventueel toekomstige klanten zo goed mogelijk bij te staan. En! Dat dingen die op internet verschijnen over hun gamma echt opgevolgd worden. Zulke dingen boezemen mij vertrouwen in en vertrouwen is goed, als ik overweeg een dure aankoop te doen. Een goed voorbeeld van juist gebruik van online media, zou Pietel zeggen. En ze hebben er niet eens voor moeten betalen, gewoon vriendelijk zijn. Kudos voor Pastoe dus. En voor Remco.

7 thoughts on “Kudos voor Pastoe.

 1. Pastoe…. mmmm… Ik viel voor de Noon, maar het lief vond dat te kil in ons huis.
  Wel sympathiek van die Nederlanders, maar zo ken ik ze wel. Al veel gekocht in Nederland en al altijd supervlot en heel vriendelijk bediend.
  En mocht je zoiets overwegen, Pot in Axel heeft geregeld hele mooie promoties.

 2. Ik heb hier thuis ook enkele kasten met wieltjes van een doehetzelver. Die kunnen 250kg het stuk dragen dus te zwaar lijkt me onmogelijk. Super handig tijdens het kuisen! Instabiel zal eerder het probleem zijn bij een hoge, smalle kast (en niet te vergeten een klein apeke dat daar natuurlijk op wil/zal klimmen).

 3. Ik zat deze week bij één van de grootste chocoladeproducenten van de wereld, ergens in Oost-Vlaanderen.

  Ik vertelde een verhaal of tinternet enzo en toonde een screenshot van de Flipboard App op de iPad waar mijn Facebook in stond met toevallig een post van Henk R. uit G.

  Waaruit bleek dat de mevrouw van de Chocolade een trouwe lezers is van uw blog, wat ze mij zelf wist te vertellen.

  Als je dus ooit topchocolade wil voor het betere hobbykokwerk, dan kan ik u een contactpersoon doorspelen.

 4. Beste Oontje,

  Weten jij en je lief dat Noon (en de rest van ons programma) in meer dan 60 kleuren w.o. 8 fineer kleuren te verkrijgen is. Daarmee kan je zelf bepalen of je kast kil of warm wordt. Succes!

  Remco

 5. Erg tof, zo van die bedrijven die zelf contact opnemen. Een pluim op de Pastoe-hoed! Mijn ouders hebben een heleboel jaren zestig Pastoemeubels uit de Made to Measure-reeks in hun kunstatelier staan, erfenis van m’n stiefoma. Ze komen daar niet tot hun recht en waarschijnlijk gaan wij ze binnenkort bij ons een plaatsje geven. Een modulaire kast van 3 meter breed en 1.5 meter hoog ongeveer (in teak, glas en zwarte lak), een grote tafel in teak, een salontafeltje met omkeerbaar tafelblad en een secretairke. Die meubels zien er voor hun leeftijd nog heel goed uit, zowel qua looks als qua kwaliteit. Ben benieuwd wat het gaat geven als ze voor de derde (?) keer uit elkaar en in elkaar gestoken gaan worden, maar heb er eigenlijk het volste vertrouwen in. ‘t Is uiteindelijk geen Ikea hè. 🙂 Nu rest alleen nog de zoektocht naar bijpassende – of contrasterende? – stoelen.

 6. Heb net via de link van Remco ook ontdekt dat er een FAQ-rubriek op de site van Pastoe staat, met o.a. ook aandacht voor (de waarde van) de oude meubels, lak bijwerken of herlakken, kleurcodes etc… Nice! Ik hou het archief van mymodern.com ook in de gaten…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *