Bleh.

Voor een rothumeur, hierzo. Today was not a good day. Een klein medisch akkefietje waarvoor ik vorige week naar de dokter moest hollen blijkt te verslechteren van zodra ik weer ga werken. Een gedoe met studenten werkte meer op mijn zenuwen dan ik eigenlijk wil toegeven — ja, ik pak de dingen op mij, soms — en heeft me bovendien veel extra rommel opgeleverd.

Enfin. In uw bedde, i. en morgen beter.

2 thoughts on “Bleh.

  1. “Proffentekort nijpend” kopt mijn krant vandaag. Probleem nog groter in hogescholen staat er verderop in de tekst. Ge zijt dus te bewonderen.
    Maar verzorg u!

  2. “Tommorow is a new day”. Dat heb ik gisterenavond tegen mezelf gezegd, en hopelijk klopte het ook voor u! Sommige dagen zijn nu eenmaal bleh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *