Geniale ideeën, hierzo!

Ow yes. Een afspraak bij de specialist leggen om kwart voor één ‘s middags, als het kind eigenlijk om half één ten laatste in haar beddeke gedraaid wordt voor een dut, dat is echt een goed idee. Zeker als ge dan nog een beetje moet wachten en het dus uiteindelijk een uur na bedtijd is voor ge bij meneer dokteur binnenmoogt. Begrijp me niet verkeerd: de dochter is een absoluut schatje, ze wordt alleen een beetje hyper als ze oververmoeid is. Nogal groot in haar gebaren, dwingend in haar uitleg geven, hysterisch in haar gegiechel en wild in de omgang.

En zo zei de neus-keel-oor-arts (toen Mira, na al een kwartier show verkopen, de grond en de lamp en de stoel begon te zoenen, onderwijl “slaapwel! slaapwel!” gillend) met een opgetrokken wenbrauw: “ze is wel nogal euhm levendig, niet?”

No shit, sherlock. Waarom denkt ge dat ik zo moe ben.

3 thoughts on “Geniale ideeën, hierzo!

  1. Ik wil wel wisselen! Mijn dochter wordt compleet hysterisch bij élk doktersbezoek en weigert zich te laten onderzoeken. En elke dokter is elke keer opnieuw zwaar onder de indruk van haar bruut geweld.We doen dan samen aan houdgrepen enzo om de klus te klaren. Ik denk dan altijd dat zij denken dat ik mijn kind van anderhalf niet onder controle heb. Pure stress manneke. Een dochter die wat in het rond kust en wild gibbert lijkt me … aangenaam en vermakelijk. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *