Mijn peuter.

Iemand ging mij iets doorsturen waarmee ik filmkes van de gsm kon converteren zodat ik ze kon bewerken, maar iemand had het te druk met zijn nieuw lief en met op wintersport gaan, dus daarom krijgt u de uncut version. Zondagmiddagen, ten huize kerygma. En kijk, het is echt geen baby meer.

uncut from ilse baetsle on Vimeo.

12 thoughts on “Mijn peuter.

  1. eerder deze week dacht ik: school, nee, nu toch nog niet maar als ik ze zo zie, dan zie ik dat zo voor mij. Ze is schattig als ze zingt

  2. Van mij mag je altijd de uncut versie laten zien. Zo schattig, dat stemmetje, die lach! En dat speldje in haar haar, een echt meisje. Een schoon kind, werkelijk waar.
    Ik moet echt eens langskomen als ze niet in haar bed zit.

  3. uwe peuter is een dot van een kind, een schattig varkske, met een onweerstaanbare schaterlach! Kan er maar niet genoeg van krijgen. Het maakt me blij, het ontroert mij en het verzoent mij met de minder geestige dingen van ‘t leven, zoals mijn eigen kleinkinders trouwens 🙂

  4. Haha, in plaats van naar bumba op de ‘pjoeter’ wil mijn dochter nu naar die van u kijken voor het slapen gaan. Zorg je af en toe voor nieuwe afleveringen?

  5. Ik wil niet stoken ze, maar volgens mij zegt ze ‘dood’ als Henk achteruit loopt en struikelt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *