Project 365 (voorlopig: project 3)

Ik ben er ooit eens mee begonnen, maar wegens te omslachtig mee gestopt. Altijd maar die foto’s overzetten, die kodak meesleuren: niks voor mij. Terwijl het zo’n cool gegeven is, eigenlijk: 365 dagen elke dag een foto posten. Maar! Nu! Heb! Ik! Een! Supergsm!
(het werd al eens gevraagd in de commentaren, dus voor uw nieuwsgierigheid: dezen.)
En aangezien ik nu vlotjes mooie foto’s kan nemen en die in één beweging kan opladen op Flickr, zijn al mijn bezwaren weggevallen en is er geen ontkomen aan: ik doe een Project 365. Vandaag is dag drie, en de set vindt u hier.
Of hieronder, natuurlijk.

7 thoughts on “Project 365 (voorlopig: project 3)

  1. schitterend idee, en schattig dochterke 😉
    ben ook op prospectie naar een smartphonig ding, maar het mag niet teveel kosten (ik verlies dingen) en, aangezien mijn klein e-kodakske de geest gegeven heeft, moet het ook als vervanging daarvoor kunnen dienen, en ik moet mijn dochter haar toeren en kunsten kunnen netjes en bekijkbaar filmen… niet eenvoudig, veronderstel dat ik dus minimum 5MPix nodig heb… hoeveel is dat van jou? je foto’s zien er (in ‘t klein dan toch) alleszins heel treffelijk uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *