Exit rock ‘n roll.

Naar het schijnt ben ik mijn rock ‘n roll helegans kwijt. There you have it. En het is van uw vriendin dat ge het moet horen natuurlijk. Aanleiding van deze stelling was het papieren zakdoekje dat ik omstreeks middernacht uit mijn tas opdiepte en waarmee ik mijn plaats aan de beestenmarkt-toog afdroogde. Want die was nat, wegens geen bierviltjes en overlopend bier. U kent het vast.

Het schijnt dat dat totaal onhip en zeer moederlijk is: kuisen op café. Ik vind natte ellebogen persoonlijk nog minder rock’n roll, but maybe it’s just me.

6 thoughts on “Exit rock ‘n roll.

  1. Pfoeh, dat doe ik al sinds ik het mij kan herinneren en ik heb nog geen kinderen, daar is niks moederlijk aan. Dat is puur praktisch!

  2. moeha! In your face zeg. En was het een gewoon zakdoeksken of zo eentje met tekeningetjes op?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *