Pinpin!

Een tijdje geleden kreeg ik van de reclameregie een mailtje, of we eens naar de Zoo wilden misschienst. Want daar bij de Zoo, daar hebben ze een nieuwe actie: als u een abonnement neemt, dan mag u een uur vroeger binnen dan het gepeupel, wat mogelijkheden schept voor rustig rondlopen en de beestjes zien wakkerworden. Ik vind dat een uitstekend idee, en binnen een paar jaar neem ik absoluut een eigen gezinsabonnement, maar nu is het nog net iets te veel een onderneming om het heel frequent te doen.

De dochter, die heeft een voorliefde voor (a) treinen, (b) olifanten en (c) pinpins, dus er werd hier niet getwijfeld. Vader, dochter en een doos ontbijt werden naar de dampoort gesleurd en we gingen naar antwerpen. Met de trein. We zorgden dat we er vroeg waren, selecteerden zorgvuldig en waren tegen de middagdut (enfin, bijna twee uur later dan normaal, maar dat is een detail) terug in Gent. En zo is dat dus te doen, zelfs met een peuter die weigert te slapen in een buggy. Alhoewel we volgende keer wel een eigen lunchpakket meenemen. Ik ga hier niet dieper in op de reden, behalve: damn you Okra Evergem en uw grootouder-kleinkind-uitstap!

Ze praat er nog steeds over, mijn kind, en dan voornamelijk over de baby-olifant, de giraffen en de grote vissen.

mira luvs pinpins

Check out de fotoots!

3 thoughts on “Pinpin!

  1. Wij gingen vandaag ook richting zoo. Helaas weer een een klein dierendrama meegemaakt, maar dat lees je vanavond wel weer… De pinpins zijn ook hier een groot succes!

  2. ja sorry, mijn kinderen waren bij die vermaledijde groep en hebben nu wel een handtekening van Henk! sorry!

  3. ik wil daar niet meer naartoe naar de zoo. ik vind dat zo zielig die beesten in een veel te klein kot. Ik heb daar eens een luipaard gewoon heel de tijd zien rondjes draaien, dat beest was echt helemaal zot geworden. Of ligt het aan mij en zouden die beesten dat niet erg vinden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *