i. doet een giveaway.

Zo. Dat was even schrikken, nietwaar? U dacht voorzekers: die i. heeft iets zelfgemaakt en nu gaat ze dat weggeven. It is the end of the world as we know it.
Maar ik kan u geruststellen: mijn liefde voor handgemaakt beperkt zich nog steeds uitsluitend tot met zorg en liefde door andere mensen handgemaakt. Door de Deense vrienden van Ramsign, bijvoorbeeld. Dit kleine bedrijf is gespecialiseerd is in klassieke emaille borden (naamborden voor aan de voordeur, nummer- en straatnaamborden, andere emaille borden welke aard dan ook): origineel, handgemaakt en met een 30-jaar garantie.

Metropolitan 11 x 14 cm

En u kunt er eentje winnen, een nummerbord om precies te zijn, dat u zelf kiest! Prijskamp, jawel!

Op twee manieren (allebei mag ook, dan maakt u twee keer kans)
1. Bekijk de voorbeelden, en kies uw favoriet en vertel er mij in de commentaren welke dat is.
2. Deel de link naar dit bericht op facebook, twitter, uw eigen blog of uw favoriete webberig gebeuren naar keuze en laat me ook dit weten (linkje in de commentaren).

En dan: sit down, relax en wacht af. Misschien dat mijn persoonlijke onschuldige peuterdochter uw naam kiest!

Deelnemen kan tot dit weekend, u krijgt vervolgens hopelijk een heuglijke tijding van mijnentwege.

(PS: u wilt ook iets weggeven op kerygma? Contacteer mij vooral, jawel.)

25 thoughts on “i. doet een giveaway.

 1. In classic dark green.” Hmm.
  Advantageous if you are seeking a casual yet classic look.” Zeer zeker! Dat is het helemaal. Arrowhead mag het zijn. Nummer 17 graag.
  Want die meneer die onlangs iets kwam leveren zaagde een beetje dat ons huisnummer niet zichtbaar is (ahum: er staat een WEL plakstrip van 2 cm hoog op de klep van de brievenbus) en zei dat ze van de post of van Stad Gent of de brandweer, ik weet het niet meer, controles zouden komen doen …

 2. Oooo, wat een toeval! Ik vertelde vorige week nog dat ik graag zo’n emaille huisnummer wou voor op ons nieuwe huisje 🙂 Ik kies voor de blauwe Metropolitan in nummer 182! Of de Engelhardt in nummer 182, moest die in het blauw bestaan 🙂
  En nu hopen…

 3. Doet mij nu eens zoooo aan het grootouderlijk huis denken (dat nu helaas is verkocht), nostalgie!!! Ik hou vooral van de blauwe Metropolitan in nummerken 7, al zijn ze allemaal wel redelijk de max!

 4. Originele giveaway! De Engelhardt zie ik wel zitten/hangen. Als uw peuterdochter mijn naam uitkiest, zal uw gulle hart wel nog eventjes geduld moeten uitoefenen, want de bouwaanvraag is pas eind vorige week ingediend en ik ga niet zo’n mooi huisnummer verspillen aan een huis dat we binnen afzienbare termijn gaan verkopen!

 5. Lieve Mira,

  Willen je peuterhandjes grabbelen naar het papiertje voor de blauwe Metropolitan in nummertje 38?
  Dan mag je samen met mij Bumba komen kijken. Of naar the Beatles, whatever…

  Hendrik

 6. Lap zeg! Wij met onze 2 huisnummers ook… Geen schijn van kans waarsch ;( Nr 25 én 27..
  Al ben ik ook wel fan van de ronde Engelhardtjes, hum, eentje for free en eentje gekocht, zou de sponsor daar niet blij mee zijn? 🙂

 7. leuk, leuk, leuk. Doe mij maar de Engelhardt in het zwart (12,5 cm) en nr. 51.
  Het angstzweet breekt met nu al uit om, mocht ik winnen, dat enigszins recht tegen mijn gevel omhoog te hangen.

 8. Die ronde Engelhardt zou prima passen op onze binnenkort te verschijnen nieuwe brievenbus in onze binnenkort heraangelegde voortuin. Nummer 16 dan graag 🙂
  Met alle fans hier, anders eens overwegen om een groepsbestelling te doen?
  (verder geen eigen blog (wel een veellezer) of facebookaccount 🙁

 9. De nostalgie! Die Engelhardt doet mij zo hard terugdenken aan zo’n magic 8-ball. Elk jaar opnieuw vroeg ik er zo eentje aan de goedheiligman, en elk jaar opnieuw kon ik – na een enthousiaste ‘Ja, schrijf dat er ook nog maar terug bij, wie weet brengt hij het dit jaar wel’ – op mijn kin kloppen…
  Zo’n Engelhardt huisnummer zou ik dus met graagte op ons nieuwbakken huisje vijzen – al was het maar om het te kunnen blijven doorsteken aan mijn oudjes…

  Engelhardt met een blinkende nummer 11 op dus graag! En nu maar duimen dat er geen “Don’t count on it” of “Better not tell you now” verschijnt als ge met uw Mira’tje begint te schudden om de winnaar aan te duiden 😉

  PS: Moest het dan toch ‘ne njet’ worden: Ik heb ook al jaren een kat en een hangmat tegoed. Laat die giveaway’s maar komen!

 10. Believe it or not, wij hebben ook ons huis opgelapt. En, daar ontbreekt nu ook zo’n prachtig email bordje.
  En, geloof het weer maar niet, de eerste is mijn favoriet, de Engelhardt 11 x 14 cm. In het zwart. Meer moet dat niet zijn om mij zeer gelukkig te maken.
  U bent een Engel(hardt).

 11. Oooh. Ik doe mee. Ik ben toch nog niet te laat?
  Gisteren is dezefde GiveAway op mijn blog afgelopen (en ‘k heb ‘m weggegeven aan iemand anders) maar eigenlijk wil ik ook zo graag zo’n bordje (simpel, niet rond met nummer 230) bij m’n deur hangen!
  Reclame is op m’n blog (FB heb ik niet)

 12. Hallo,

  als emaille kenner moet ik even reageren!
  Het is een leuke actie, dat zeker.
  Maar er zijn in Belgie een heleboel winkels (ook onlinewinkels) die emaille huisnummerborden en zo verkopen. Die lijken heel veel op wat dat bedrijf heeft. Die belgische borden hebben ook een goede kwaliteit. Je kunt ze kopen met garantie en voor veel minder geld.
  Ik ga geen namen van bedrijven noemen, want dan maak ik reclame. Google maar even op “Emaille groothandel” of “emaille fabricant”. Bij die groothandels kun je vragen naar een adres van een verkooppunt bij jou in de buurt. Zijn er in België en Nederland meer dan 600!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *