Topweek!

Man, ik ben aan een topweek bezig op culinair gebied, u hebt er geen gedacht van. Ik kocht een delicious namelijk, dit weekend, en sindsdien is het hier inspiration galore. Ik neem die recepten, ik gooi daar vanalles bij en het lukt gewoon. Zondag heb ik een stoofpot gemaakt met gemarineerd rundsvlees en rozijnen, maandag gegrilde zalm met kappertjesdressing en een zelf bedachte pilav, dinsdag de beste groententaart ooit en gisteren een Griekse pasta met absurd lekker lamsgehakt van bij mijn Tunesische vleesboer.
Het lief maakt yummyumm-geluiden tijdens het eten, de dochter eet als een wolfje en ik ben content.

Het gaat zo goed dat ik zowaar wat stress begin te krijgen over vanavond. Ik wil iets met chorizo en bloemkool, heb ik in mijn hoofd gestopt. Zou dat een goed idee zijn, denkt ge?

4 thoughts on “Topweek!

  1. De beste groentetaart ooit, vertel daar eens wat meer over? En chorizo en bloemkool, geen flauw gedacht, veggie in hart en nieren :-).

  2. het komt uit de delicious van mei. eigenlijk is het een basisgroententaart (ge weet wel: bladerdeegje, al dente groenten erin, eieren-room-kaas) maar het verschil zit hem in het mixen (met de soepmixer) van de eieren en de room met bladpeterselie en diepvrieserwten. Superveel smaak en een prachtige felgroene taart. Genius, I tell you. En dat ik er nooit opgekomen was, zeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *