Benieuwd naar wat u wilt betalen, natuurlijk.

Gisteren kreeg ik een mailtje van de reclame-regie, of ik iets wilde doen rond geitenkaas van Chavroux. Ik was al aan het denken wat ik zou kunnen klaarmaken waarvan ik het recept nog niet eerder heb gepost, maar dat bleek deze keer zelfs niet nodig te zijn: de actie gaat over de passieve culinaire geneugtes, zo blijkt, oftewel GAAN ETEN.

Kaasmaker Chavroux vond immers twaalf gerenommeerde sterrenrestaurants en brasseries bereid om op een creatieve manier de zachte geitenkaas in een drie gangen menu smaakvol te verwerken. Er werd gebruik gemaakt van allerlei hippe dingen zoals food professionals die de smaakwaarde van Chavroux op basis van het foodpairing principe wetenschappelijk analyseerden.

En het resultaat kunt u dus gaan proeven: van 13 tot en met 30 juni, in één van de deelnemende restaurants (reserveren!). Het coole aan de actie is echter dat er dus van tevoren geen prijs staat op het menu: u bepaalt achteraf gewoon zelf hoe lekker het was, en hoeveel geld u daarvoor veil heeft. Ik ben benieuwd, alleszins, wat mensen daarvoor betalen, experimenten van de vrienden bij de Vooruit indachtig.

Oh. En er staan ook recepten online, zo blijkt. Of u kunt zelf iets maken, en dan op facebook zetten en een workshop winnen. Hup, aan de geitenkaas, allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *