i. is not amused.

Wij hebben verbouwd, weet ge dat nog? Een heel schone living, hebben we nu. Helemaal afgewerkt, en we zijn hem van meubels aan het voorzien, as we speak. De perfecte tafel gekocht, een jaar geleden. De perfecte kast besteld. Aan het snuffelen voor dingen voor aan de muren.

Vorige week is er iets fout gelopen bij de buren. Iets met water, en we weten nog niet waar het vandaan komt. Zij ook niet, er zit een loodgieter op de zaak en binnenkort weten we meer. Gelukkig dat de vochtplek enkel in onze gang zit, die dus nog niet gerenoveerd is. Opluchting all around.

Vanavond hebben we een blaas ontdekt bovenaan in de muur van de living. Zoals: er zit water achter. Dat betekent: verzekeringen contacteren, bestekken opmaken. En waarschijnlijk alles weer afkappen en opnieuw laten schilderen.

/ insert diepe zucht.

8 thoughts on “i. is not amused.

  1. ahhh Hell zeg. Grootste nachtmerrie enal. Hopelijk blijft de schade beperkt en kan het vlot en niet al te ingrijpend gefixt worden. Damn!

  2. Kak zeg.. Wij hebben het ook ooit meegemaakt, het plafond dat naar beneden kwam, uiteraard nadat alles pas geschilderd was, Murphy nietwaar?

  3. Ik hoop dat het ondertussen opgelost is. Maar sinds een tijdje hou ik niet meer van het geluid van de regen. Vochtproblemen zijn niet te onderschatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *