Toverij!

Ik weet niet hoe het er precies van kwam, maar gisteren, toen ik zat te werken, heeft de kleine voor het eerst de koptelefoon ontdekt. En ze was er helegans niet goed van: op uw hoofd hoort ge muzieks, van uw hoofd niet. Magico!
We waren wat te laat met opnemen, maar na een vijftal minuten bleef ze hardnekkig zodanig schattig wezen dat het lief toch maar zijn gsm bovenhaalde. U kunt in dit filmpje overigens ook het bewijs zien dat ze level 3 (level 1 en level 2) van de muziekeducatie-game met succes uitspeelt: Das Pop en Beach Boys werden aan het repertoire toegevoegd. Suggesties voor de volgende level mogen in de commentaren.

17 thoughts on “Toverij!

 1. ha! Mira dj! Oordoppekes lijken mij een goed idee voor haar tweede verjaardag :-)… enne mijn dochter headbangt op de muziek van peter & de wolf!

 2. Sjonnie kesh: I love it. Onze 3jarige dochter is fan van het liedje ‘the night before’ van Hooverphonic, ze zingt dat gans mee. Nu wil ze vooral Milow horen. Maar zo headbangen, dat doet ze niet: dat cind ik wil hilarisch.

 3. Oh, heerlijk!
  Next level: Sonic Youth

  Bij w is er nog werk aan zijn muzieksmaak: vorige zomer was hij helemaal weg van Fake Blood en The pope of dope, hoewel dat hier in huis niet gespeeld werd!
  Nu hoor ik hem van tijd tot tijd zingen: “Can’t stop me now, ’cause I’m standing on the edge…”

 4. Dees is gewoon om instant vrolijk van te worden. Ik neem de helft van de views voor mijn rekening. Zo ongeveer. En ik pleit voor elken dag zo’n filmke.

 5. My god… gij hebt echt een wonderkind!
  Suggesties: de black box revelations, trigger finger… dat wil ik haar wel eens horen zeggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *