Voor de archieven – bis.

Bon. Ik had iets geschreven, en ik had een grapje gemaakt, maar blijkbaar was het ongepast. Ik heb de vorige post op private gezet dus, want ik heb geen zin om gedoe te starten in de commentaren en eigenlijk was het voornamelijk voor mijn archief. En ik laat het later wel aan de dochter lezen, ze zal het grappig vinden.

Voor de archieven bis:

Mira heeft vandaag drie keer pipi gedaan op het potje.
Ze zei Mira potje zitten. En deed een plasje. Zomaar, hopla, onaangekondigd. Niks geen training.

Ik dacht aan een toevalstreffer, maar ze heeft hetzelfde nog twee keer herhaald vandaag. Fier als een gieter natuurlijk, zowel zij als wij als de aanwezige grootouders. Hoera voor mijn kindje!

dinsdag 19 juli 2011. Onthou die dag. Het is de dag dat ik heel trots was, en ook de dag dat ik een rothumeur had bij het slapengaan en bedacht dat ik misschien wel weer eens een privé-dagboek moet beginnen. Maar daar kan mijn wonderkind niks aan doen.

10 thoughts on “Voor de archieven – bis.

 1. Tiens I., ik vind het mopke ni in het vorige postje. Dat kan uiteraard liggen aan mijn fijngevoeligheid (niveau koe) deze ochtend. 🙂
  Verder: wauw voor Mira en leve het milieu!

 2. Ik vind uw vorige post (die toch lekker gewoon in mijn feedreader zit) helemaal niet ongepast. Uw typische humor, dat zijn we van u gewoon. Beetje hyperbolen en sarcasme gebruiken en al. Niets om van achterover te vallen.
  En voor Mira: hiep hiep hoeraaaa!

 3. Oh, allez zeg. Ik vond dat wel grappig. En super van de dochter! Dat is de max jong, een zindelijk kind. Ik ben begonnen op aansturen van de creche, en de tactiek was: direct luiers uit, ALTIJD (behalve om te slapen). Op de ochtend van dag 2 (na -tig accidentjes) heb ik me nog afgevraagd wie er op dat onzalige idee was gekomen (want hij was toen pas 2), en tegen de namiddag was de klik er.

 4. moh, ik heb die post ook in mijn feedreader gelezen…wat heb jij nu miszegd? Gewoon je sarcastische humor die je blog zo geweldig maakt om te lezen.

  Hup Mira hup, goe bezig 🙂

 5. Gelezen in googlereader en ik zie niet wie er een probleem mee zou kunnen hebben? Maar dat kunt gij uiteraard beter inschatten. Verder: go Mira, go Mira!

 6. Ik snap wel heel goed wat je wil zeggen en ik vraag me ook soms af of ik niet beter een privé dagboek zou beginnen…
  Maar het is uw blog, jij schrijft wat je wil. Nè!
  (en ja ik ben nu ook wel heel curieus wat er in die vorige post stond)
  En Mira zomaar zindelijk, zonder training, waauw, fantastisch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *