Die keer met het sientje.

I feed them ijscreme, natuurlijk.

Ze eet als een wolf, sientje 90210. Daardoor eet Mira ook als een wolf want ge moogt niet onderdoen als peuter voor een ander. En daardoor hadden wij nauwelijks genoeg preipatatten voor ‘s avonds.
Ze is nog net te jong om te protesteren tegen iemand die niet haar moeder is, Sientje 90210. Het komt wel, ge voelt haar vinnig op de drempel staan van waar de zes maand oudere juffrouw midden in zit. Meegezogen wordt. Rondspartelt.

Day 127 - assistentie bij het koken.

Mijn huis was de absolute chaos, achteraf, en de dochter was afgepeigerd vanavond, niet normaal. Om van mezelf nog maar te zwijgen. Maar het was totally worth it, want Sien 90210, die is te koddig voor woorden. En ik zie het helemaal voor mij, hoe ze later dikke vriendinnen gaan zijn, die twee van ons. Genetica en al.

een kindje en een metekindje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *