Elk voordeel jadadada blah blah.

Weet ge wat het is met op reis gaan: dat is best veel werk achteraf. Het is woensdag, we waren zaterdagavond terug, en ik ben nog steeds puin aan het ruimen. De mand strijk is nog niet weggewerkt, het huis is na drie dagen alweer een stort, en ik moet nog steeds een paar dingen uitpakken.

Ik heb nochtans geluk: mijn fantastische ouders hebben terwijl we wegwaren zowaar mijn huis helemaal langs de kant gedaan, alle was die er in mijn vertrek-luiheid nog lag gewassen en gestreken, mijn auto uitgemest en de frigo voor een paar dagen gevuld.

En natuurlijk ben ik ook nog een middag naar de blaarmeersen geweest (maandag) en een dag naar zee (dinsdag), wat het opruim-gedoe niet ten goede kwam, ziet dat van hier. Maar nu begint het dus finaal op mijn zenuwen te werken: vanavond doe ik door tot alles gewassen, gestreken en in de kasten ligt.

Daar. Het staat op het internet, dus het is waar.

6 thoughts on “Elk voordeel jadadada blah blah.

  1. ha ! gevleid, inderdaad maar ‘t is maar normaal he we weten uit eigen ervaring hoe dat is thuiskomen na reis

  2. Oprecht schoon van uw parents. Alleen vree spijtig dat dat niet voor alle reisgenoten in het basispakket zat. 😉

  3. Tja, door dit te lezen, zie ik mij verplicht om ook maar eens te beginnen om de laatste valies uit te pakken (propere kleren die we niet aangedaan hebben)… die staat er nu nu al meer dan 5 dagen op onze slaapkamer… Ik heb ze eergisteren zelfs al opengedaan. Dat om de goesting te vergroten om ze leeg te maken. Maar allez Ilse, bedankt voor de bijkomende aansporing 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *