De weigering. Allez een beetje.

Miserie, dat is het. Al mijn mails, van al mijn emailadressen, die komen toe in één mailbox. Dus ook mijn werkmail. En hoewel ik dus nog drie weken verlof heb, zijn er duidelijk al een boel externe partners die aan het werk zijn. Om nog maar te zwijgen van studenten die aan het blokken zijn voor hun tweede zit en dan mailen wat ze nu ook al weer precies moeten kennen. En dus doet mijn mailbox bliep en zie ik dingen die ik eigenlijk nog even niet wil zien. Ik probeer het te negeren, maar de mails staan beschuldigend ongelezen vet te wezen elke keer als ik mijn inbox opendoe. En hoewel ik dus op papier en in principe weiger om in de vakantie te werken, heb ik daarnet toch maar een mailke of vijf beantwoord. Het klonk dringend en al.

Ik denk dat het tijd word om onder ogen te zien: de lange, zonnige, warme zomervakantie is bijna voorbij voor dit jaar. Zucht.

4 thoughts on “De weigering. Allez een beetje.

  1. Voor mocht je nog meer zin hebben in werk gerelateerde berichten: er staat een bericht op de nieuwe ELO (Chamilo) dat de e-mails van het werk niet meer zullen doorgezonden worden naar externe mailboxen. Zowel bij studenten als bij docenten. Heb je dat al gezien? Er zijn studenten waarbij het al zover is. Tot op heden worden ze bij mij (en blijkbaar ook bij jou) nog doorgezonden …

    Geniet nog van de laatste verlofdagen! Ik belast je mailbox toch al niet hé. Sympathiek van mij en al, niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *