Drie dagen later.

Ik heb staan janken als een klein kind in de parkeergarage. Wij waren de auto in de garage aan het zetten, en mijn ouders kwamen met Mira net ook naar beneden. Toen ik haar kleine armpjes om mijn hals voelde en mijn neus in haar haar drukte, kwam het opeens keihard binnen. Voor hetzelfde geld. Met wat minder geluk.

One of these days the ground will drop out from beneath your feet.

10 thoughts on “Drie dagen later.

 1. Ik was er niet bij en geen van mijn close vrienden waren op Pukkelpop. En toch… raken de filmpjes en artikels en foto’s mij heel erg. Tot tranen toe! Wat moet het dan wel niet zijn als je daar was!

  Geniet maar eens extra van jullie kleine meid!

 2. Ik was er niet bij en geen van mijn close vrienden waren op Pukkelpop. En toch… raken de filmpjes en artikels en foto’s mij heel erg. Tot tranen toe! Wat moet het dan wel niet zijn als je daar was!

  Geniet maar eens extra van jullie kleine meid!

 3. Dat besef en de emoties komen steeds achteraf. Op het moment zelf ga je (door adrenaline?) door op automatische piloot. Het gegeven is veels te groots om onmiddellijk te vatten. Pas later met de getuigenissen en filmpjes, kan je je eigen ervaringen in perspectief plaatsen. En inderdaad met een beetje minder geluk …. the ground might have dropped out from beneath our feet.

 4. Ik krijg vaak kroppen in de keel als ik erover denk/praat en ik was er niet eens bij.
  Iemand die er niet was kan dat niet eens vatten, denk ik.
  (En ik vind de media zo belachelijk doen.)

 5. Huilen helpt veel, het moet uit je systeem. Praat er ook over, veel en met iedereen die er maar iets mee te maken heeft. Je moet het allemaal nog verwerken. Dikke knuffel.

 6. Sterkte! Ben er zelf nog steeds niet goed van, en ik was er niet eens. Wel familieleden en kennissen daar. Waanzin.

 7. Héhé Zap, ik ook!
  Ik ken iemand van de ambulance die Marlo heeft verzorgd en ik kan dat tegen niemand verteld krijgen.

  Nen dikke knuffel i, al vermoed ik dat gij geen knuffelmens zijt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *