And. Go.

Voor ons is het vandaag echtig herbegonnen, vrees ik, dat werkjaar. Ik was al een paar dagen over en weer aan het lopen naar school, voor examens, maar dat was proefdraaien, vind ik. Vandaag is voor echt: Mira is na drie maand opnieuw een hele dag naar de babyfabriek weest werken. Goedgeluimd, en er helegans klaar voor, gelukkig.
Het lief heeft haar gebracht, deze ochtend, want mijn hart brak al van tevoren als ik dacht aan de lange vakantie die voorbij is. Zij daarentegen was overenthousiast over haar leuke dag, toen ik haar afhaalde. Opnieuw: gelukkig maar. En toch. Waarschijnlijk ga ik nooit meer drie maand met mijn kindje vakantie houden, besef ik.

Mixed feelings, hierzo.

3 thoughts on “And. Go.

  1. Maar jawel, als jij op pensioen bent en Mira tussen twee jobs zit, kunnen jullie gezellig 3 maanden en meer vakantie houden.

    Ik mocht gisterenmorgen weer een hele reeks ouders en ook wel grootouders langs de nooduitgang uitlaten omdat ze met hun neus tegen de ruit blijven plakken waren, lang nadat de poort sloot.

  2. Ik heb nu een dochtertje in het eerste leerjaar en ik dacht ook, na een hele zomer samen, afscheid van mijn kleuter en hallo grote meid! toch wennen voor mama en papa!

  3. Als ze studeert heeft ze weer drie maanden vakantie, toch? ^^ En heel het kleuter, lager en middelbaar lang twee maanden, da’s ook al veel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *