Vinger aan de pols van gisteren. Of vorige maand.

Waarschijnlijk ben ik al hopeloos achter, en rolt u nu collectief met uw ogen over zoveel last week’s hype, hier op kerygma, maar we zijn daar eerlijk in: qua technologische whatever ben ik nu niet echt de early bird.
Aniehoew. Ik ben momenteel voor het eerst sinds lang nog eens overdreven enthousiast over een online dink. ifttt.com, oftewel if this then that is simpel edoch geniaal. Het is een tool die een eenvoudige instructie volgt. Als ik iets post op twitter, dan moet dat ook naar facebook. Als ik een foto op flickr zet, dan moet dat ook in een album ergens anders. Als het morgen gaat regenen in Gent, dan wil ik daar een mail over krijgen.

Het is zo eenvoudig dat ik er bijna van moet bleiten. En het lost een heleboel problemen op, vind ik persoonlijk. Probeer het! Maar waarschijnlijk deed u dat vorige week al, en hebt ondertussen u al iets nieuws ontdekt.

8 thoughts on “Vinger aan de pols van gisteren. Of vorige maand.

  1. Mijn activering gebeurde op 15 februari 2011. Een kleine 7 maanden geleden … Al maak ik er niet zoveel gebruik van eerlijk gezegd. Tijd om dat nog eens opnieuw te bekijken.

  2. Ik kende het niet, maar het is wel de max. Mijn instagramfoto’s worden nu gewoon automatisch naar mijn gmail gestuurd, merci voor de tip, hipster!

  3. merci voor de tip … en nu hopen dat de mogelijkheden wat stijgen.
    Als KV mechelen een goal maakt, wil ik een berichtje krijgen
    Als het file is op mijn weg,krijg ik telefoon ‘FILE TER HOOGTE VAN ZAVENTEM’ (met robotstem)

    ik vind het al helemaal geweldig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *