Hallo, ge zijt misschien een beetje oud. Allez, niet echt. Maar toch niet piep meer.

Het zou kunnen zijn dat u me binnenkort niet meer herkent, op straat. En dat ik de personeelstoiletten op school niet meer mag gebruiken. Zou kunnen. En dat zit zo.

Hallo, ik ben A., stond er in de mail, de nieuwe collega op de reclame-regie. Ik wist dat, dat ze daar een nieuwe collega zochten, en ook dat het bij voorkeur een vrouwmens moest zijn. In het verleden zijn er namelijk toch al een paar acties geweest waarvan het manvolk ten kantore het toch wat vreemd vonden om me aan te spreken. Zoals die keer dat Stefan mij moest mailen om te vragen of ik feitelijk wel eens mijn haar van mijn benen deed. Can you spell awkward? Ow yes.

Een nieuwe vrouw dus, en die mailde me nu. Ik vertoef al lang genoeg op het internet om de bui keihard te voelen hangen, ik hoef u dat vast niet uit te leggen. En ik had gelijk, want de lieve A. (die daar overigens niks aan kan doen), vroeg of ik geïnteresseerd was in het uittesten van een huidproductje. Een crème van Biotherm tegen huidveroudering.

Ocharm, dacht ik. Die mannen durven niet zeggen dat ik oud word, dus moet dat meiske het doen. Ik stuurde een mailtje terug dat ik dat niet netjes vond van de heren en A. liet me weten dat het niet beledigend bedoeld was, maar dat men op zoek was naar vrouwen die niet tot de groep van de piepjonge beautyblogsters behoren.

And there you have it. Ik ben niet meer piep. U wist dat, ik wist dat, maar we hebben het allemaal een beetje naast ons neergelegd, nietwaar? Het is enkel zuchtend dat ik de feiten erken, maar het onoverkomelijke onder ogen ziend heb ik toegezegd. Vanaf morgen smeer ik dus Biotherm Skin Vivio, waarover men zegt “maakt komaf met tekenen van veroudering, een oneffen textuur en een onregelmatige teint en maakt het gezicht opnieuw zichtbaar en stralend jong.” Hiep hoera for that, natuurlijk, want een stralend gezicht past uitstekend bij mijn zonnige karakter.

Als u ook niet meer piep bent en dat wel weer wil zijn: doet mee aan hun actie, en win een jaar gratis smeersel. Kunnen we binnenkort misschien samen eens uitgaan in de overpoort.

13 thoughts on “Hallo, ge zijt misschien een beetje oud. Allez, niet echt. Maar toch niet piep meer.

  1. Allee jong, ge zijt wel een gemakkelijk slachtoffer geweest dan!
    Piep… tsss. Ik vind dat er toch nog een fase zit tussen piep en crèmekes smeren tegen verouderingsverschijnselen!

  2. @lien – sjjjjt
    @katrien – als het om gratis grief krijgen gaat, ben ik altijd gemakkelijk.

  3. Dat schrijf ik op verjaardagskaartjes… je bent niet meer piep, maar toch ook nog niet stok… naar 60-jarigen welteverstaan.

  4. Ik heb van dit alles enkel “eens samen uitgaan in de overpoort” onthouden. Rock on, babe.

  5. Dag i., ik wilde laten weten dat het al twee keer is voorgevallen dat ik op een link in één van je berichten klik (naar een andere blog bv) en dat er op die manier een virus op mijn computer komt. Afin, dat denk ik toch, ik ken niets van de technische kant van laptops en Internet, maar ik wilde voor de zekerheid even waarschuwen en kijken of het ook bij anderen is gebeurd…? Alvast bedankt en mijn excuses als ik ernaast zit! Floor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *