Ja!

i. geeft 2pisces weg. Twee keer, eigenlijk.

Weet u nog, dat ik vorige week zei dat ik binnenkort mooie en dure cadeautjes zou weggeven op mijn blogue? Het is zover, hier is het eerste.

*tromgeroffel*
2pisces, dat zijn twee getalenteerde jonge fotografen, en hun verhaal is op zich al cool: Delphine (uit Gent, en nichtje van mijn goede vriend mr. Klijn — zo begrijpt u meteen de link) en Eneko (Zarautz – Baskenland) ontmoetten elkaar in 2007 tijdens hun studies fotografie in Barcelona. Twee jaar en een massa foto\’s later kwamen ze terug naar Gent om hun persoonlijke meesterwerk te creëren: hun zoontje Iñaki. Ze blijven hier, maar reizen over en weer naar Spanje, en de rest van de wereld, en nemen overal foto’s. Want dat is wat fotografen doen, natuurlijk.

Sinds een tijdje maken ze ook reportages in opdracht. Ze zijn gespecialiseerd in huwelijksreportages, maar ook te boeken voor al uw kleine en grote festiviteiten, of voor architectuur-, cultuur- of journalistieke foto\’s.
Niet alleen hun verhaal van de liefde uit het schone Barcelona is cool, hun foto’s zijn dat ook. Net een beetje anders dan het klassieke, verhalend en spontaan. Check bijvoorbeeld het album van mijn favoriete joni en haar Iraanse meneer. En de rest van hun site.

Aniehoew. Een give-away is geen give-away als er niks wordt weggegeven, natuurlijk. Daarom mag ik van Delphine en Eneko een heuse fotoshoot cadeau doen aan u. Ja, aan u daar, aan de andere kant van het grote web. We verloten een sessie van 1 à 2 uur voor een gezin, koppel, kindjes, vrijgezel, whatever. In de buitenlucht of eventueel bij u thuis. Geen studiowerk, dus, maar voor de rest kan alles.
Achteraf krijgt u 10 afgewerkte foto’s op dvd, waar u dan zelf mee kunt doen wat u wilt. Afdrukken, instellen als screensaver op uw telefoon, op koffiekoppen laten printen voor al uw collega’s: de mogelijkheden zijn eindeloos. Als dat geen schoon cadeauke is, dan weet ik het ook niet meer.

Wat moet ge doen?
– ge wordt fan van 2pisces op facebook.
– ge laat hier op kerygma een commentaar na, en vertelt me meteen ook wie ge in gedachten hadt om te laten fotoshooten. (Dit was geen vraag van de fotografen, dat is gewoon curieuziteit van mij. Dat mag.)
– mijn persoonlijke onschuldige hand trekt eind volgende week een naampje, en dan wordt ge gecontacteerd.

En er is meer. Van zodra 2pisces 300 fans heeft op facebook, wordt er nóg een reportage verloot, onder die facebookfans. Dus eigenlijk maakt u, als bevoorrecht kerygma-lezer, twee keer kans om te winnen. Dat is dubbel zo veel als normaal!

Ik vind het nu al helemaal spannend in uw plaats….

76 thoughts on “i. geeft 2pisces weg. Twee keer, eigenlijk.

  1. Ik heb nog nooit zo een fotoshoot gedaan omdat ik dat eigenlijk allemaal een beetje ‘plat’ vind 🙂
    Maar als ik de foto’s op de facebook pagina van 2pisces zie, verandert mijn mening volledig!
    Mijn vriend en ik zijn beiden niet bepaald fotogeniek (“We plakken niet op foto”) en missen dus een beetje mooie foto’s van ons beiden! Misschien dat onze magere fotoboek met behulp van professionele, creatieve fotograven wat aangedikt kan worden?

    Groetjes!

  2. Ik werd fan!
    En heb een ongelooflijk coole dochter van 2,5 jaar. Die heel zeker heel stil zal zitten om gefotografeerd te worden en verder alles zal doen wat de fotografen haar vragen. *NOT* 🙂 Maar originele, mooie foto’s van haar, daar zouden we de grootouders zoooooveel plezier mee doen!

    Groetjes
    Saskia

  3. Ik word straks fan (feestboeken mag/kan niet op het werk) maar diep van binnen ben ik al fan, want 2 pisces deed m’n broer’s huwelijksreportage. De fotoshoot zou ik schenken aan mezelf en mijn lief. We kochten onlangs een huis en ik zoek nog een leuk idee om ons nieuwe adres aan te kondigen!

  4. Ik doe graag mee, om mijn zoon en dochter te vereeuwigen. Of wat dacht ge. Allé, misschien gaan Lief en ik er ook nog eens bijstaan.

  5. Ik ben fan geworden en ik zou de fotoshoot aan mijn broer en schoonzus schenken. Ze hebben een lief klein dochtertje en ik weet dat ze ook wel aan nieuwe * kuch geboorte kuch* kaartjes mogen beginnen denken.

  6. Ik wil ook wel graag mijn kans wagen. Omdat ik zelf amateurfotograaf ben, heb ik heel veel foto’s van mijn vriend, maar zijn er bedroevend weinig foto’s van ons beide samen. En ‘t zou een mooi cadeau zijn voor de ouders en schoonouders.

  7. Mijn vriend en ik! Excuseer, mijn verloofde en ik. Want na ongeveer 250 aanzoeken van zijn kant heb ik dan toch ja gezegd, en we trouwen volgend jaar op 14 juli. En omdat al ons geld opgaat naar verbouwingen, en kinderen, en een grotere auto om die kinderen in te stouwen, en nog wat meer verbowuen, gaan we al heel blij zijn met een bescheiden trouwfeestje – aan een fotograaf durven we zelfs niet denken, tenzij de vriend van een nonkel die 18 jaar geleden ooit eens een 5 delige avondcursus of zo heeft gevolgd, iedereen kent wel zo iemand zeker? Daarom dus.

  8. Ik wil dat keigraag winnen want het is al van 2003 geleden dat wij nog eens een fotoshoot van ons hele gezin (6 man) gehad hebben. Zo lang geleden dat wij ondertussen al 2 man extra hebben, maar of die op de foto mogen, zien we dan wel!
    En ik ben lid geworden van 2pisces (like the name want ik ben ook ne pisces!, maar dat terzijde).

  9. fan geworden,

    Ik twijfel tussen een fotoshoot met het prille gezin of een met de wielerclub. up to the artists to decide.

  10. Ik heb een vent die schoon foto’s trekt van ons kind. En af en toe zelfs van mij. Maar ik kan dat niet, schoon foto’s maken, dus wijze foto’s van ons gezinnetje zijn altijd welkom.
    Of anders moet hij mij maar nekeer ten huwelijk vragen hé zeg *hint nr. 3854*

  11. Me! Ook fan geworden uiteraard en qua onderwerpen voor de fotoshoot kan ik er wel enkele verzinnen, zoals wij en ons nageslacht als dat er over pakweg een maand uitgekomen is en de fotogenieke verwende honden mogen dan ook niet ontbreken vind ik zo!

  12. Ik doe KEI hard mee jong!! En ja, cliché, cliché voor Jools & Ellis. Of misschien wel van ons vieren, want SHAME ON US: Ellis is er nu al 8 maanden bij en wij hebben NOG GEEN ENKELE foto van ons vieren samen *hoe erg is dat?!* Dus save us! Zodat het kind later geen psycholoog nodig heeft om zulks jeugdtrauma te verwerken.

  13. Ik vond de pagina van 2pisces zonet leuk. Nog leuker zou het zijn om de fotoshoot te winnen! We hebben ons gezinnetje een week geleden uitgebreid met een zoon, en daar horen natuurlijk ook nieuwe foto’s bij. Als we er dan nog een allemaal samen zouden opstaan…
    I’ll keep my fingers crossed!

  14. ik vermoed dat ik niet ga winnen
    want de meeste fotografen fotograferen niet graag andere fotografen 🙂
    maar ik wil toch graag meedoen
    omdat het een uitdaging zou zijn
    voor iedereen

    omdat ik een keigekke shoot in gedachten heb
    met mijn meisjes en mezelf natuurlijk
    in de haven van Gent
    en omdat ik er een leuk verslagje van zou maken op mijn blog 😉

  15. Oeh ik doe mee! En zeer cliche, maar ik wil heel graag een fotoshoot van mijn bebeeken

  16. En ik zou er graag een hebben van mijn Lief en mezelf. Gewoon omdat er honderdduizend foto’s van ons kinders zijn, maar amper van ons twee. En omdat dat na 15 jaar samen zijn wel eens vereeuwigd mag worden, die fronsplooien en kraaiepoten en wallen en consoorten.

  17. Ik doe ook graag mee! Voor wat mooie foto’s van ons gezinnetje. Want hier thuis is het meestal moeder de vrouw die de foto’s trekt, wat maakt dat ik amper foto’s heb van mezelf met mijn kindertjes.

  18. ten eerste: bedankt voor het taal advies. ik vond het al raar dat gij een dt-fout zoudt maken 😉
    ten tweede: toen ik getrouwd ben, vond mijn lief dat ook ‘plat’, een fotoshoot. en toen luisterde ik nog naar hem, ja. nu 4 jaar later, en als ik zoiets zie als deze website, heb ik er wel wat spijt van. of ik hem daarmee kan overtuigen, is een andere zaak, maar we hebben ondertussen wel een fotogenieke peuterzoon lopen. én er is er een 2de onderweg, en deze keer zou ik toch graag eens een schone buikfoto hebben

  19. Awel, dit vind ik ne wijze give-away! En ja, ik doe ook mee, gewoon omdat ik ons vijven op geen enkele foto samen heb. Dat gaat een hele opgave worden, maar bon, één goeie foto zou al de max zijn!

  20. Van mezelf. Een voor- en na-foto. Dan heb ik meteen een reden om die overtollige kilo’s weg te werken.

  21. o ik had ook die ‘dt fout’ gezien, ammai zeg ik leer nog iets bij, merci i.
    en tja ik ga nie origineel zijn maar zo een paar mooie originele foto’s van mij en de kindjes, tzou tof zijn…

  22. Van ons twee. Want binnenkort zijn we met drie en we hebben nog geen enkele fatsoenlijke foto van ons twee. Hoog tijd dus!

  23. Prachtige foto’s, super give-away, ik doe dus zeker en vast mee! Begin 2012 doen wij hier van gezinsuitbreiding, en een fotoshoot van ons viertjes zou super zijn!

  24. Count me in! Wie er op de gevoelige plaat vastgelegd mag worden? Ons megaschattig Zuid-Afrikaans adoptiezoontje van 1,5. Waarom? Omdat bruine kindjes mooi op de foto krijgen niet zo makkelijk is als je er geen verstand van hebt. En ook nog? Misschien zetten we er onszelf wel bij, dan hebben we meteen een aantal toppers voor in het foto-album dat binnenkort naar Zuid-Afrika vertrekt voor de matching van nummerke twee.

  25. Ik doe mee. Jaarlijks doen we van fotoshoot met ons drie. Eerst bij Emelie, vorig jaar bij An. Dit jaar…

  26. Leuk bevonden – en ik geef mijn gezinnetje op als onderwerp want dankzij den anderen hebben wij bedroevend weinig gezinsfoto’s (meer dan genoeg wreed schone andere, daar niet van) (ik moet hierbij vermelden dat hij ‘uitdrukkelijk’ protesteert … maar ik dus niet 🙂 )

  27. oh ja, wij doen mee! over 7 weekjes komt ons vierde kindje en met een mooie foto is het geboortekaartje dan toch al klaar. nu nog een naam…

  28. Voor mijn ouders en hun nageslacht omdat wij met ons 15 samen niet meer zo goed plakken op een gewoon cameraatje met zelfontspanner

  29. pick me pick me! Een aantal mooie foto’s van mijn zoontje, en van ons beidjes samen.

  30. Ik wil graag winnen! Ha, wie niet he?! Een foto shoot van de kersverse echtgenoot en mij zou het worden, aangezien de huwelijksfotograaf net op de dag van ons huwelijk een accident tegen kwam. Van timing gesproken!

  31. Oh, ALS ik eens iets win, laat het dan dit zijn….
    Omdat ik zelf steeds de foto’s maak, sta ik er nooit op. dus graag een reeksje met man en kinders. Voor de fotoboeken voor het nageslacht (en mezelf!).

    Pick me!

  32. Aiaiai, met het schaamrood op mijn kaken zeg ik sorry voor die dt-beschuldiging. Ik heb weer iets bijgeleerd. Merci daarvoor!

  33. mayonaise, grote meneer david en kersverse kleine meneer Otis zullen samen schaterlachen naar het fototoestel – alsook het willen vastpakken en in het mondje steken (dat kleintje van 5 maanden vindt alles lekker en is bijzonder geïntigreerd door kodakken)

  34. Oh! Ik doe ook mee! Ik ben thuis fotograaf van dienst met als resultaat: massa’s foto’s van kind en man in alle mogelijke combinaties en plaatsen. Echter bitter weinig beelden van combo’s mezelf/man of mezelf/man/kind. Onze zoon heeft dus dringend bewijzen nodig om binnen dit en 20 jaar te geloven dat zijn moeder in de jaren 2010 hip en knap was!

  35. mijn moeder droomt van een mooie shoot van haar 4 kleinkinderen. En dit lijkt een uitgelezen kans, dus bij deze doe ik zeer graag mee. En nu maar duimen. Mira, je weet wat gedaan! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *