Eindelijk: 2pisces.

Manman, dat is hier hectisch de laatste weken. Ik moet zoveel werken, en dan als ik niet moet werken dan neemt mijn zen instant alles weer over en verdoe ik tijd op het interweb en wandelend tussen de Canadese ganzen in onze hof, of op het strand, mijn ouders hun hof. Bovendien is mijn telefoon recentelijk ongelukkig terecht gekomen, en is het scherm vreselijk kapot. Het is dus niet eenvoudig filmpjes te maken, momenteel, en iedereen weet dat ik wedstrijden graag met filmpjes van hare schattigheid afhandel. Nu echter is het gelukt, eindelijk. We present you: de winnaar van de fotoshoot.

Proficiat Anne! Stuur je je gegevens eens door?

Niet gewonnen? Maak een beetje reclame voor de fanpagina…bij 300 fans wordt er nog een shoot weggegeven.

8 thoughts on “Eindelijk: 2pisces.

  1. Ah, Christel, jij bent er wel opgeraakt. Uw codeapparaat sloeg daarnet tilt. Poging zoveel.

    Heel schoon bewijs, letterlijk (wat een knap kind en wat praat jij mooi), maar wie garandeert ons dat je niet op alle briefjes ‘Anne’ geschreven hebt? πŸ˜‰

  2. Goed gedaan Mira! Is er daar een showbizcarriere weggelegd vraag ik mij af? (en volgende keer mij kiezen he πŸ˜‰ 0

  3. Ah lap, ik zag een filmpje en hoopte level 4 van Mira’s muziekkennis te zien. Dusseh, bij deze een kleine hint :). En proficiat voor Anne!

  4. Woehoe! Goed gedaan, Mira!! Bedankt voor het fijne cadeautje, doet plezier, zo na een nachtje kots opruimen :-). We zullen er alle 3 schoon gebruik van maken!

  5. Ik vond uw dochter al schattig op foto, maar als ik ze zo zie assisteren, vind ik ze nog toffer πŸ™‚ En zapnimf heeft gelijk, gij hebt een mooie stem.
    Proficiat aan Anne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *