Gadget-woman giveaway.

We weten dat, sommige mensen denken dat dat hier louter over kinders en koken, doorspekt met een occassionele verdwaalde mening gaat, maar als u hier al zeven jaar leest (ik ben mijn eigen blogverjaardag vergeten, zo blijkt. Komt dat tegen.) dan weet u dat ik natuurlijk ook, behalve een vreselijk aantrekkelijke en intelligente vrouw, ook een technologisch wonder ben. Het is waarschijnlijk daarmee dat de mensen van duracell mij recentelijk een gadget-pakket opstuurden, en dat ik ook nog een exemplaar mag weggeven van een uiterst handig toestel: de Portable USB Charger.

Ik geef iets weg.

Klinkt cool? Is het ook, lieve lezers, zeker als u zoals mij rondloopt met een smartphone en daar ook nog eens andere dingen mee doet dan bellen, zo onder de baan. Zoals belangrijke mails lezen voor uw werk, of op verloren momenten bijlezen in de vakliteratuur, u kent dat wel. (Zij die beweren dat ik de batterij van mijn walkitalki leegzuig door wordfeud te spelen, filmkes te maken van mijn kleine en op facebook te zitten zijn overigens vuile leugenaars). Enfin. Dan zit u dus opeens zonder batterij terwijl u net aan het zoeken bent naar een woord met zowel een X als een Y (onyx, trouwens) een belangrijk dossier aan het doornemen bent en er is nergens een plaats om op te laden. The agony.

Enter de Portable USB Charger. Het ding voorziet u instant van 5 uur extra batterij, via een USB-poort of/en meegeleverde mini/micro-USB-kabeltjes. U laadt het thuis op, gooit het in uw boekentas en gebruikt het overdag als uw GSM/kodak/Kindle begint te toeteren dat hij het gaat opgeven. Ik gebruik het ondertussen al een paar weken en ik ben er vreselijk content van.

Misschien wilt u er ook eentje, en dat treft, want ik mag zo’n lader verloten onder de lieve mensen hier in de commentaren. Iemand merkte op dat ze nooit iets won, omdat ge bij mij altijd vanalles moet vertellen als ik iets weggeef, dus ben ik deze keer superbraaf. Het volstaat dat u even een gil geeft in de commentaren. Mijn zelfgemaakte mini met onschuldige hand zal dan begin volgende week beslissen.

100 thoughts on “Gadget-woman giveaway.

 1. Wat betreft de prijs, trouwens: die van mij is de zwaarste versie, die kost 34 euro. Die van de giveaway is 3h batterijpower, en die kost 25 euro, ongeveer. Zie Bol.com

 2. Amai, wat een geroep en gegil hier, pfieeuw, maar soit, ik ga ook keer meedoen zie
  maar wat ik me afvraag, hebt ge dan genoeg discipline om die batterij telkens weer op te laden (en de foon ook uiteraard)

 3. LIjkt me superhandig want mijnen smartphone is niet altijd zo smart: hij (uiteraard hij en niet zij) wordt bij momenten heel erg warm en dan loopt de batterij razendsnel leeg natuurlijk en dan staat ge daar met een toestel dat ge de vorige avond nog mooi had voorzien van een verse portie energie (en neen, er zit geen systeem in en neen, de winkelier weet ook niet waar het aan kan liggen en aangezien het niet ook niet altijd van dattum is het niet evident om zoiets hersteld te krijgen en een nieuw toestel is helaas geen optie)

 4. En ook gil graag mee. Het zou een ideale oplossing zijn voor de minder goede batterij van mijn smartphone :)!

 5. Ah, ja, om te wordfeuden ga ik dat goed kunnen gebruiken. Hier met dat ding :-). Trouwens, onyx, goed om te weten, ik kan dat nog niet zo goed en ik verlies altijd, behalve als de ander het voor mij opgeeft.

 6. voor iets dat van pas komt bij m’n wekelijkse-rats-weer-vergeten-opladen-8-uur-zonder-stopcontact-trip wil ik al eens gillend uit m’n lurkersschelp springen

 7. oe! Ikke wil winnen, ikke wil winnen, .. toe toe toe!! laat mij hem winnen,….

  Kheb ALTIJD op de meest irritante momenten platte batterij!!

  toe toe!

  kan zo nog uren door gaan zu, maar mijn kleine roept.

  Alvast merci mocht ik winnen =D

 8. Waar kan je het vinden ?
  want vind er ook niet veel meer info over en aangezien mijn batterij het te vaak onderweg begeeft zou dit wel handig zijn !

 9. ik ben naturlijk te laat
  maar ik win toch nooit niets
  dus doe vaak gewoon toch niet meer mee
  om niet ontgoocheld te zijn 😉

  maar wil wel graag weten: wie heeft er nu gewonnen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *