Ja!

Gadget-woman giveaway.

We weten dat, sommige mensen denken dat dat hier louter over kinders en koken, doorspekt met een occassionele verdwaalde mening gaat, maar als u hier al zeven jaar leest (ik ben mijn eigen blogverjaardag vergeten, zo blijkt. Komt dat tegen.) dan weet u dat ik natuurlijk ook, behalve een vreselijk aantrekkelijke en intelligente vrouw, ook een technologisch wonder ben. Het is waarschijnlijk daarmee dat de mensen van duracell mij recentelijk een gadget-pakket opstuurden, en dat ik ook nog een exemplaar mag weggeven van een uiterst handig toestel: de Portable USB Charger.

Ik geef iets weg.

Klinkt cool? Is het ook, lieve lezers, zeker als u zoals mij rondloopt met een smartphone en daar ook nog eens andere dingen mee doet dan bellen, zo onder de baan. Zoals belangrijke mails lezen voor uw werk, of op verloren momenten bijlezen in de vakliteratuur, u kent dat wel. (Zij die beweren dat ik de batterij van mijn walkitalki leegzuig door wordfeud te spelen, filmkes te maken van mijn kleine en op facebook te zitten zijn overigens vuile leugenaars). Enfin. Dan zit u dus opeens zonder batterij terwijl u net aan het zoeken bent naar een woord met zowel een X als een Y (onyx, trouwens) een belangrijk dossier aan het doornemen bent en er is nergens een plaats om op te laden. The agony.

Enter de Portable USB Charger. Het ding voorziet u instant van 5 uur extra batterij, via een USB-poort of/en meegeleverde mini/micro-USB-kabeltjes. U laadt het thuis op, gooit het in uw boekentas en gebruikt het overdag als uw GSM/kodak/Kindle begint te toeteren dat hij het gaat opgeven. Ik gebruik het ondertussen al een paar weken en ik ben er vreselijk content van.

Misschien wilt u er ook eentje, en dat treft, want ik mag zo’n lader verloten onder de lieve mensen hier in de commentaren. Iemand merkte op dat ze nooit iets won, omdat ge bij mij altijd vanalles moet vertellen als ik iets weggeef, dus ben ik deze keer superbraaf. Het volstaat dat u even een gil geeft in de commentaren. Mijn zelfgemaakte mini met onschuldige hand zal dan begin volgende week beslissen.

100 thoughts on “Gadget-woman giveaway.

  1. o ja als ik de mini met het volgende kan beïnvloeden dan graag: het is morgen mijn verjaardag :p

  2. Maar dat duracell ding is dus een grote batterij op zich? Ge moet daar geen 20 AA-batterijen insteken dan? Want dat dacht ik toen ik het spotje op TV zag.

  3. Eeeeeeek!! 🙂 Dat klinkt helemaal geweldig.
    En euh, in case dat ik niet zou winnen, je weet dat natuurlijk nooit hé, hoeveel kost zo’n ding dan? o_O

  4. Oh fantastisch! Ik las al eerder over dit cool ding en was al helemaal overtuigd 🙂 ik doe mee!

  5. oh! Ik heb er al op verschillende blogs over gelezen. Dat zou zo handig zijn op reis in Brazilië, kan ik in de middle of nowhere (er vanuitgaande dat daar Wifi is) nog snel een woordje placeren op Wordfeud, zonder me zorgen te maken dat m’n batterij daardoor plat zou zijn op het moment dat ik mijn ouders moet bellen om losgeld te betalen na een ontvoering door één of andere criminele bende. Ofzoiets.

  6. Ik kan niet anders dan ook meedoen. Mijne vent, collega’s, ouders, crèche, vrienden en vriendinnen zullen u zeer dankbaar zijn. Ik ben sinds kort- wordfreud addict en een constante platte batterij krijgde daar blijkbaar zo maar en voor niets, gratis bij!

  7. Ik doe niet mee voor de kilo batterijen, maar ik wil eigenlijk wel zo’n konijn winnen (dat bij uw pakje zat)!!!

  8. het konijn, mijn beste, is al naar meneer Brutin van commentaar 9 hierboven gegaan. Wegens dat mijn kind er bang van was, en ook wel: hey, het is een voetballend konijn dat lawaai maakt, ik ga het aan tom geven.

    oh, en mannen mogen meedoen, natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *