Kaartjes van pixum.

Een tijdje geleden mailde er een vriendelijk jongmens van Pixum, of ik af en toe eens iets wilde uitproberen vanop hun site, en er dan een review over wilde schrijven. Zeer zekers dat. De eerste voucher was er eentje voor kaarten, gezien de tijd van het jaar niet zo absurd. Mensen doen dat, fotokerstkaarten maken om naar hun geliefden te sturen. Ik niet echter, want onze kerstkaarten zijn de gelegenheid bij uitstek om mijn innerlijk kleuterjuf helemaal loos te laten gaan. Sinds mijn kind een verfborstel kan vasthouden, that is, vroeger stuurde ik gewoon niets.

Enfin, over het kerstkaartenproject schrijf ik later nog iets, maar ik gebruikte dus mijn voucher om alvast uitnodigingen te maken voor het verjaardagsfeest van de mini, in augustus. Soms ben ik zo vooruitziend dat ik er zelf een beetje sprakeloos van word.

Het werden XL-fotokaarten, met 4 foto’s van de afgelopen zomer/herfst, 10 stuks voor 9,99 euro. De site zelf is volledig dummy-proof: gewoon foto’s opladen en positioneren en klaar. Dat dummy-proof zijn heeft ook zijn nadelen, natuurlijk: als absolute expert in grafisch ontwerp heb ik soms graag wat meer vrijheid om zelf wat te prutsen. Dat van die expert was een grapje, maar ik pruts wel graag, en nu was ik nogal gebonden aan standaard sjablonen. Gelukkig zijn het er erg veel, dus vond ik toch wel gemakkelijk iets naar mijn goesting.

Twee dagen later had ik de kaartjes al, wat indrukwekkend snel is. En ze zijn ook heel schoon geworden:

IMAG0137

Ergens eind juli ontdekt u in uw brievenbus of u uitgenodigd bent op het knalfeest!

4 thoughts on “Kaartjes van pixum.

  1. na pixum is toch inderdaad vrij goed, niet enkel voor gewone fotoboeken, maar ook de trouwalbums die we daar hebben afgeprint, zijn erg goed van kwaliteit voor die prijs en bij kritische kijk is het ook niet echt een probleem een herdruk te vragen.

  2. Dat zou mij nu eens bijzonder verwonderen zie, dat ik uitgenodigd word 🙂 Maar het zijn wel vréét schoon kaartjes, goed om te weten dat Pixum zo goed is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *