Over #wunch en #wijvenweek.

Dus. Gisteren deden wij van #wunch. Enfin, wij gingen een pasta eten in één van mijn favoriete Italiaanse restaurants met een handvol vrouwen die elkaar kennen van de blogs, het interwebs, de facebooks, twitters en instagrams van deze wereld. Allez, behalve Lien, die ken ik natuurlijk al van in onze post-puberteit op een uniformschool.

Er werd van tevoren unaniem besloten dat we wel een hashtag konden gebruiken, hipperds dat we zijn. #wunch. Met de W van Wijf Want iedereen Weet sinds 2008 dat Wijf een titel is om trots op te zijn. Details bij haar, of bij de dame die geen wench is. En de journaliste, die noteerde quotes. Natuurlijk.

Verbazend is dat, hoe je met mensen de je eigenlijk voornamelijk online kent, zo vlot een middag wegbabbelt en -lacht. Er volgt ongetwijfeld meer, en werd zelfs een idee op tafel gegooid.

#wunch1
(foto Ysabje)

Daarvan gesproken. Wat denkt u eigenlijk van de hashtag #wijvenweek?

4 thoughts on “Over #wunch en #wijvenweek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *