The Muppets are everywhere.

Ik ging u al een tijd een foto tonen van mijn Miss Piggy, die mij vorige week werd opgestuurd…jammer genoeg nam het gedochterte haar in beslag meteen na aankomst en kan ik dus enkel over de dame beschikken als mijn kleine in de babyfabriek is en ik toevallig thuis. Met enige vertraging dus: ik heb een Miss Piggy gekregen. Omdat er een nieuwe Muppets-film uit is!

Naar aanleiding daarvan: ik zit hier met muppetsdilemma’s.

Ik heb kaartjes voor de film, namelijk. En die zorgen voor twijfel. Zal ik Mira meenemen of thuislaten? Ze is nog nooit in een cinema geweest, en zou het fantastisch vinden denk ik. Maar ik vermoed ook dat ze nog net te jong is voor The Muppets. En ik wil het zelf zo graag zien, dus ik heb geen zin om halverwege met een verveelde peuter weg te moeten lopen.
Dilemma twee is zo mogelijk nog moeilijker. Ga ik naar de orginele of naar de Nederlandstalige? Mijn instinct zegt: origineel. Wegens dat dat toch meestal een pak fijner is om naar te kijken. Wat is dan het probleem, zegt u? Wel. DAN MIS IK IWEIN SEGERS!

Dilemma’s, dilemma’s. Volgende week ongetwijfeld een ontknoping, maar ondertussen: een trailer! En een facebookpagina!

14 thoughts on “The Muppets are everywhere.

 1. Eén keer met de dochter naar de nederlandstalige versie? En één keer zonder dochter naar de originele versie? Onder het motto dat je nooit genoeg muppets kan hebben…

 2. Wij hebben er ook aan zitten denken voor onze 2,5 jarige, maar wij denken dat hij vooral schrik gaat hebben van het geluid dat altijd overdreven luid staat in cinema’s. Dus gaan we toch maar eens zonder gaan.

 3. eerst naar de originele zonder dochter
  evalueren
  en dan naar de nederlandstalige met dochter

 4. ik ging afgelopen zomer met mijn bijna 4-jarige voor de eerste keer naar de cinema en dat was geen onverdeeld succes, wegens te veel lawaai, te veel afleiding, te lange voorfilmpkes en pauze. Behalve zijn legendarische opmerking ‘mama hebt ge het bakske mee’ (cinemascherm = grote televisie :-)) heeft hij daar niet zoveel aan gehad. Dus ga op uw gemakske kijken naar de originele versie en koop de dvd en kijk dan thuis samen met uw dochter vanuit uw en haar luie zetel naar de nederlandse versie :-). Althans dat is wat ik schik te doen.

 5. Ah kijk ik ging hetzelfde zeggen als Bé. Behalve dan dat van de vierjarige. Want ik heb geen vierjarige.

  Dus ga op uw gemak zelf jong, zonder kind, naar de originele. En kijk dan later eens naar de dvd met uw kindjen.

 6. ‘t Is gemakkelijk getest, natuurlijk: maak het huis helemaal donker, zet het volume op maximum en dochter in een eenpersoonszetel, en probeer dan in relatieve stilte naar een film van bij de twee uur te kijken. 🙂

 7. ik heb hier een ‘animal’ ipv een miss piggy en ik zat met net dezelfde dilemma’s. mijn nognetgeenvierjarige zoon meenemen of niet. en dan naar welke versie? ik bekeek de trailer en besloot dat ik zoonlief naar de sprookjesboom zal laten gaan en zelf naar de muppets. dan heeft die een cinema-ervaring van 70 minuten (lang genoeg lijkt me) en beter afgestemd op zijn leeftijd en dan kan ik rustigjes van de engelstalige versie genieten…
  maar vertel mij eens: vroeger was dat toch niet van disney he? ik vond de trailer al een hoog melig disneygehalte hebben… ik vrees een beetje voor de film…

 8. Heb de nederlandstalige versie gezien samen met mijn zoontje van zeven. Denk dat je jezelf en Mira geen plezier doet om samen te gaan. Ik moet zeggen dat ik teleurgesteld was over de film maar Luca en de papa vonden het fantastisch…

 9. Een , jarige meenemen, geen goed idee! Met die van mij toch niet… Ze kan rustig thuis een film uitkijken, maar verveeldde zich in de cinema na een uurtje ofzo. En ze was toen al bijna 4 .
  Maar misschien is die van u eentje met een beter zittend gat?

 10. Alleen gaan! Zeker omdat je de film zelf heel graag wil zien. En dan eens het cinemagebeuren testen met een “makkelijke” film a la disney, sprookjesboom of iets van dergelijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *