#wijvenweek. Fin.

Ohmygawd, wat bent u de max. U heerst echt keihard, weet u dat?
Met 289 was u, de afgelopen week, en ik ben daar zeer van onder de indruk. Ik heb zo veel gelezen, zo veel ontdekt, zo veel gezien, zo vaak gedacht verdomme toch en even vaak hardop gelachen. En ik ben nog niet eens halverwege met lezen. Wijvenblogs.be blijft overigens nog een tijd online, en elkeen van u mag de komende dagen, weken, maanden een bezoek van mij verwachten. Dus de dames die herbegonnen zijn, speciaal voor deze week: voortdoen, jong. Ik lees u graag. Ja, ook gij, raw.

Iedereen opnoemen zou mij te ver drijven, maar toch enkele heel speciale roze vind-ik-leuk-duimpjes.
Lilith, natuurlijk, dat is evident. Schrijven dat dat kind kan, maar echt. En Michel, die de wijvenblogs.be eigenhandig in elkaar heeft geknutseld en heeft voorzien van topposts over zijn ergernissen en zijn innerlijke beautyqueen. Merci, Lilith (en youri! youri ook!) en Michel. Voor de leute en het plezier.
Ook een aantal mensen die helemaal in mijn feedreader ingebakken zitten, maar die ik ook nu weer keer op keer zo zalig vond. Nina, die ik al eeuwen volg, maar die zich zo gesmeten heeft deze week en die van zo ver komt. En Marie. Mijn lieve Marie, nog steeds één van mijn favorieten, omdat ik haar zo vaak lezen met iets tussen grijnzen en bleiten. Topwijf, en ik ben fier dat haar virtueel erf geburen is met dat van mij.
Ysabje, die de mooiste zinnen maakt. “Ik ben \’mevrouw\’ en niet meer fietfieuw op straat.”, ik heb dat direct in mijn notitieboekske geschreven.
En de minst politiek correcte, die zou ook beter wat vaker meer dan 140 tekens schrijven. Te beginnen met een boek over opvoeding.

Ook. Anne. Verdomme, ik ben blij dat Anne weer schrijft. Omdat het met hervonden adem te maken heeft in mijn hoofd en dat ik haar dat zo gun.

Nieuw in mijn feedreader, verder — en voorlopig, ik moet nog veel lezen:
Amoorie, Ann, Madrina, Bentege, Elke, Fake Plastic Ruby, Gammet, Rini, Jan en Oona.

Maar ook wie ik vergeet, of nog moet ontdekken: ge waart allemaal keihard topwijven. Merci, en misschien tot in de nabije of verre toekomst voor een derde editie!

Nog één iets tot slot. Na deze week staat het vast. Ik wil mij leren schminken. For reals. Wie gaat mij dat leren, ladies?

16 thoughts on “#wijvenweek. Fin.

 1. Oh! Laten we eens met een bende zo’n madam komen voor zo’n Tupperware-workshop-schminkding? Sorry voor het uitgevonden woord, maar ik ben nog niet DE beautyqueen van de lage landen 🙂

 2. Ik vroeg het mij al af, of gij nu echt alles zoudt gelezen hebben. Want ik, ik zit hier thuis te wachten op een nieuwe baby, dat is zowat het enige dat ik doe, maar zelfs ik had daar niet genoeg tijd voor. Dus jahaa, laat nog wat online staan. Heb ik alvast lectuur voor tijdens het borstvoeden 🙂

 3. Bedankt om mij te vermelden. Vind het altijd zo fijn als ik merk dat mensen me lezen. Heb zelf veel tijd in het schrijven gestoken, maar ben van plan om nu ook wat tijd vrij te maken om te lezen.

 4. We moeten misschien eens een cursus organiseren voor de wijven die zichzelf niet kunnen schminken. Ik schrijf me alvast in 🙂
  Merci voor de organisatie, ‘t was plezant. Volgend jaar opnieuw?

 5. Gosh. Merci! Nu moet ik wel voortdoen 🙂 En grand merci om het ideale bloggoestingmakend project op poten te zetten. Wat die schminkcursus betreft: count me in!

 6. Oh my god, ik sta in uw lijstje, ik voel mij toch lichtjes vereerd en al 🙂
  Merci voor de organisatie, het was geweldig. Gij en Lilith, jullie zijn topwijven! Volgend jaar opnieuw? En in afw daarvan een cursus schminken, want ik ken er ook geen jota van…

 7. Een welgemeende dank je. Voor dit, voor wijvenweek, voor jouw blog die ik nu ook volg en voor alle andere die je me deze week onrechstreeks hebt leren kennen. Dank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *