Alles moet weg!

Flink verkocht op de garageverkoop, maar er is nog veel grief. U kunt alles bekijken op deze Flickr-set. Deel, stuur door en help mijn te verbouwen kamers leegmaken!

De prijzen zijn voor onderhandeling vatbaar. Allez, sommige toch. Mail mij, of laat iets achter in de commentaren.
Verder: ik doe kleren ook, later deze week. En ik heb geen foto van een paar dingen, maar dat komt ook nog deze week. En avant!

11 thoughts on “Alles moet weg!

  1. Ik zou eigenlijk wel eens een paar jeansbroeken willen komen passen (denk dat ze mijn maat zijn), maar ‘t is zo ver… Hoewel, als we er een dagje Gent aan kunnen koppelen is ‘t misschien wel eens de moeite om af te komen (al had ik dat dan vorige zaterdag beter gedaan zeker?).

  2. Jupla, ik ga voor de aarbeikapstokken. Als er nog kandidaten zijn, is ééntje goed en anders allebei. En de tajine graag, dan wil ik nu al zo lang!

  3. De enige jeans in mijn kast die me nog past is een 29-32, maar ik heb net in de winkel een 29-32 aangehad die me in de verste verte niet paste, dus ik denk dat ik maar ga passen voor het passen en hopen dat Levi’s z’n Curves-lijn nog even behoudt. (Voor mij graag Bold Curve of zelfs Supreme Curve).

  4. Mocht je die jeansbroeken nog liggen hebben: ik blijf geïnteresseerd (niet allemaal hé, 1 of 2 of zo…)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *