Het is een fase.

Ja. Euhm. Sorry. Het is hier precies een beetje stil, vindt u niet? Pardon. Het gaat wel weer over.

Het zit zo: ik heb op een doorsnee dag zo’n half uur, een uur, tijd om te besteden aan andere dingen. Niet mijn huishouden, niet mijn werk, niet mijn kind, niet mijn lief, niet slapen of persoonlijke hygiëne. Normaal besteed ik die tijd aan mijn blog en uw blog en allerlei hippe webtoestanden zoals facebooks. Maar nu heb ik daar geen tijd voor, want ik moet mijn andere-dingen-tijd besteden aan tekeningskes maken op mijn GSM. Het gaat over, dat wel. Net zoals Wordfeud een paar weken al mijn vrije tijd en batterij heeft opgesoupeerd, zal het nieuwe er hier ook wel weer afgaan.

En dan kom ik terug. En kan ik kometen, kettingzagen en vuurwerk tekenen zoals de beste.

Ondertussen kunt u misschien even lezen wat dingske te zeggen heeft over de meneer die ook graag eens burgemeester van gent zou worden. Ik zou lachen als het in de grond niet zo triestig was.

3 thoughts on “Het is een fase.

  1. damn you, nu heb ik dat spelletje ook eens geprobeerd en hier komt absoluut weer een nieuwe verslaving van. Ik lig in een deuk met dat ding!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *