Van Katoen!

Hoogdag in Gent morgen, voor al wie al eens een stikmachine van dichtbij heeft gezien, want het is Van Katoen. Een dag vol zelfmaakgerief en allerlei workshops om de truukjes te leren van de Grote Dames Van Het Internet Zelve. Als u dus van het handige type bent, moet u zeker komen.

Ik ben niet van het handige type, neen, maar toch ga ik. Want er is vanalles te doen daarnaast: er is een kraam waar u de maaksels van handiger mensen kunt kopen, er is een expo, film, er zijn kleuranalyses, een haarsalon, en nog veel meer. Ook mijn favoriete taartenbakster Julie is er. En bovendien is het MIAT op zich een fijn museum om eens te bezoeken.

We zijn elkander ginder, dan? Ik ben die madam die achter haar uitgelaten peuter aanholt om te vermijden dat die haar hand in een naaimachine stopt.

7 thoughts on “Van Katoen!

  1. Ik zal er ook zijn, vergezeld van handige vriendinnen die ik kan vragen eens een rokje voor mij te maken als ik daar een schoon stofke zie liggen.

  2. Moh nee jong, die Mira gaat heel den tijd schoon bij u blijven en nergens aan komen! 🙂
    Ik kan jammer genoeg niet gaan. Shame on me.

  3. Ik denk dat wij elkaar voorbij zijn gelopen op de trap: gij naar boven, ik naar beneden. Wij al snel op de vlucht voor de grote mensenmassa (ik kreeg mijzelf niet in mensenmassamodus) nadat ik het rokjesboek van Mme Zsazsa gekocht had en eens vlug overal mijn neus had tussengestoken (dochterlief zag die massa al evenmin zitten trouwens en was heel blij dat mama van ‘t zelfde gedacht was). Mira niet kwijtgeraakt in de massa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *