Weekend Blog Awards.

Er zijn weer blog awards, blijkbaar. Nieuwe. Van De Weekend Knack, dat is een boekske op papier. De mensen die op regelmatige basis mijn serverkosten helpen meebetalen (aka de lieve vrienden van de reclameregie) organiseren mee, en dan ben ik redelijk mild gestemd. Al was het maar omdat ge daar op doorsnee vrijdagmiddagen grote bokalen vuile spekken in uw handen gestopt krijgt. Mmmm, vuile spekken.
Ik zie overigens bij de sponsors Essentiel staat, en als dat betekent dat er kleren van Essentiel te winnen zijn, dan wil ik winnen. Aja, zo ben ik wel: materialistisch indien nodig. U mag dus op mij stemmen, maar het moet niet.

Voor de rest valt het mij op dat er onder de genomineerden een aantal dissonante stemmen te horen zijn. Er wordt wat gemord en onverschillig gedaan. Awoert geroepen en met de ogen gerold. Ik moest daar mee lachen. Het is precies 2006 all over again. Maar dan een stuk braver en minder schuimbekkend.

Enfin. Blogawards. Wie had dat ooit gedacht. Net nu de voormalige felle muil van de blogs recentelijk liet vallen dat hij waarschijnlijk nog eens gaat schrijven, binnenkort. Begin er maar aan Tom, we rekenen op u. De lijst staat hier.

3 thoughts on “Weekend Blog Awards.

  1. Blog awards. Ik heb al geen interesse in film- noch muziekawards, laat staan dat blogawards mij iets zeggen. En zoals ik bij Guidoooh reeds aangaf, no way dat ik me door categoriëen als mode heenwerk om te kunnen stemmen op die die me wel interesseren.
    But, hey, ik kom hier graag eens lezen. For what it’s worth 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *