Klein.

Elke dag wordt ons huis een beetje kleiner. Eerst viel mijn bureau weg, wegens opslagruimte voor het grief van de gang. Toen het lief zijn bureau als opslagruimte voor het grief van de kleine kamertjes. Ondertussen is de gang boven niet te gebruiken, want daar staat grief. En de inkomhal is nu ook afgeplakt en klaargezet om af te breken.

Blijft over: de woonkamer, onze slaapkamer, de slaapkamer van de mini en de badkamer. Het toilet beneden is voorlopig nog bruikbaar en bereikbaar, maar daar komt volgende week verandering in. En de week nadien gaat de badkamer eruit.

Ik tel af en bijt door. Maar manman, dat is lastig.

4 thoughts on “Klein.

  1. En uw keuken ook zeker?
    Hier niet veel beter: bleven tot vorige week over: drie slaapkamers, een badkamer en een keuken-met-tafel. Sinds kort is er een ruimte bij in het achterhuis (ingepalmd als studieruimte door de lokale puber) en deze week is er een bureau bijgekomen. Binnnekort hopelijk weer een living, maar na het bouwverlof wordt het – 1 keuken, – 1 badkamer en – 1 slaapkamer. Ik tel af en bijt (ook) door.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *