internet

i. geeft het weg.

Als een mens een blog heeft, worden er al eens cadeautjes promo-cadeautjes binnengegooid. De ene keer speelgoed voor mevrouw de dochter, de andere keren dingen die op zich wel coole gadgets zijn maar waarvan schrijver dezes — als ze heel eerlijk is — weet dat ze gewoon een paar jaar in de kast cool gaan liggen wezen en dan in een garageverkoop zullen eindigen (wel, hallo daar, lange kromme zin en geen energie om na te denken over een betere formulering).
Gelukkig heb ik een blog, en doe ik al graag eens een weggeverke. Zoals vandaag.

Fatboy, uw weet wel van de zitzakken, die hebben een outdoorgamma en uw dienaar ontving twee producten uit dat gamma, ter promotie van de Lazy Sunday-campagne.
The Desswerrum, ofte: een warmwaterkruik met een schoon kussen eromheen. En The Waynecooler, een fluo-wijncooler in limited edition.

U bent kouwelijker dan ons, of u drinkt meer witte wijn op verplaatsing zodat u geen frigo bij de hand heeft? Een gil in de commentaren zal volstaan, en het pakket is het uwe.

77 thoughts on “i. geeft het weg.

  1. Ik ben eigenlijk een lurker, maar toch wil gillen voor de hotwaterbottle…ik heb het altijd koud.

  2. aaaaaaaaaa ! een fatboy lijkt het perfecte late-vaderkesdaggeschenk voor mijn fat boy !

  3. Oh Boy, die warmwaterkruik zou zooooooo’n deugd doen, dus bij deze: GIIIIIILLLL!!!

  4. Ben goed onderweg om van outdoors wijn drinken mijn nieuwe hobby te maken dus die “Waynecooler” zie ik wel zitten.

  5. Wow- iets van fatboy? zou zeer welkom zijn nu we een tuintje hebben en ook van outdoor kunnen doen 🙂

  6. Hey i.
    Ik ben wel geïnteresseerd in de fluo wijnkoeler.
    Hopelijk trekt Mira mijn naam :),
    Groetjes!

  7. Ik wil graag een fatboy. Mijn lief vermagert alleen maar en ik begin mij dik te voelen. True story.

    Bedankt.

  8. Whowow. Ik ga voor de fancy winecooler. Die moet niet richting Seoul uitkomen, maar naar mijn vader. Want ik ben vaderdag vergeten – shame on me!

  9. Ik wil ook wel dat dess-ding (what\’s in a name). Niet voor mezelf, maar voornamelijk voor het leaf, die het altijd (maar dan ook altijd) te koud heeft. Zelfs in de zomer durft ze nog lange mouwen aan te doen. (ok, met die zomers in belgie is dit niet echt een referentie, maar ge verstaat mij wel)

    Anywahay \”¦

    I\’m in!

  10. Zo een beetje warmte voor de nachten waarop je te lang op terras blijft plakken tot uw spieren stram zijn van de kou (want een trui heb je natuurlijk niet bij in de zomer) en de naakte stukjes vel door muggen en beestjes allerhande verorberd zijn… dat zou welkom zijn ja! (hallo terug, lange kromme zin en geen energie om na te denken over een betere formulering)
    Ik doe dus graag mee voor ‘t kussentje 🙂

  11. ik gil voor de wijnkoeler. Wij gaan ook verder verbouwen en outdoor leven hierdoor! en witte wijn om te bekomen van de toetsenperiode is ook altijd welkom. thumbs up for Mira

  12. Ik heb net een huis gekocht en nu heb ik geen geld meer om coole outdoor-dinges te kopen. En ik wil wel coole outdoor dinges, vooral van Fatboy, zo ben ik wel 😉

  13. Memememememe! Pick meeee! Ik wil zo’n wijnkoelerding dat bij mijn hangmat past!

  14. alleen al om uw dochter haar schattige zelve een nummerke uit een doosje te zien halen doe ik mee! Hierzo! Met een voorkeur voor de warmwaterkruik die perfect bij deze lente past.

  15. Aangezien de zon heden ten dage nog niet veel warmte brengt zou ik die warmwaterkruik wel kunnen gebruiken 🙂 Go Mira, doe je best!

  16. Hoe, ik moet toch niet kiezen, zeker? Ik hou gewoon van mooie dingen… en al zeker als ze gratis zijn!

  17. Hoe, ik moet toch niet kiezen, zeker? Ik hou gewoon van mooie dingen… en al zeker als ze gratis zijn!

  18. lap, feedreader werkt niet naar behoren, net nu hij het wél had moeten doen. De fatboy had nochtans niet misstaan op ons terras 🙂

  19. Hier nog een gil, super leuke spullen om een (hopelijk) zalige zonnige zomer door te komen

  20. oh oh oh de fatboy daar krijg ik de kriebels van! daar wil ik wel voor gaan! of zitten, laat me dus maar meedoen, je weet nooit waar het goed voor is!

  21. Joehoe! Ik waag m’n kans… Koude voeten zijn hier zelfs in de zomer een feit (hoewel zomer…) én witte wijn smaakt altijd! Dus ik gil.
    Merci trouwens voor de fijne blog 🙂
    Groetjes met crossed fingers

  22. Ik ga schaamteloos mijn status van single-sinds-vanmiddag uitbuiten: ik heb die Fatboydingen keihard nodig want ik ben keizielig! Nee? 🙂

  23. Zo zie je maar aan de reactie dat er toch steeds mensen zijn die meedoen met de wedstrijd maar de blogpost niet lezen..

  24. Die warmwaterkruik zou echt ongelooflijk van pas komen want mijn kroezeldochter van reeds één jaar heeft nog steeds een onvoorspelbaar slaapritme zoals voorbije nacht toen ze begon te gillen om half vier en pas weer in slaap viel om 5u45 en ik er om 6u terug uit moest om les te gaan geven aan mijn zesde leerjaar en ik van vermoeidheid zo’n last heb van wintervoeten en al…. Luister naar mijn kouwelijk gegil!!!!!!!! :)))

  25. alles zou hier gewoon van pas komen, wegens gigantisch slaaptekort door tweede baby. Geeuw geeuw. Gooi maar hoor.

  26. wauw, 2 fatboy’s en die gaan in uw kast blijven liggen?! Wreed grote kasten da gijle hebt! I love fatboys. Mijn gebroed heeft elk een fatboy, maar ik moet nog wachten op sinterklaas…
    Ha, en die winecooler is ook geweldig. Kan je gewoon met een musketon aan je broeksriem hangen en mee rond lopen 😉 Ik zie mezelf dat al doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *