En avant.

Weet ge. Ik ga er gewoon niet meer over zagen.
Niet over dit.

Oh well.

En niet over dit.

Weet nog, toen wij nog muren hadden tussen de badkamer en de gang? Vanmorgen was dat.

Morgen schrijf ik iets over een cadeautje dat ik gekregen heb, en de eindeloze stroom mails die ik sindsdien mag ontvangen van het bedrijf in kwestie. En daarna loot ik uit wie een fatboy-cadeautje krijgt. U mag allemaal doen alsof ik dat schrijf in een comfortabele zetel in een kraaknet huis, waar ook een badkamer inzit. Als u allemaal heel hard doet alsof, dan ga ik het vast zelf ook geloven.

5 thoughts on “En avant.

  1. het wordt mooi weer deze week: zet u buiten met een aperitief en leef op uw terras? En verder courage!Ik geloof het keihard met u.

  2. Wauw, wat een schitterende badkamer, en wat een comfortabele zetel waarin je zit. Het is toch maar allemaal goed gelukt, e.
    Waar is de tijd dat je ‘t even wat minder zou zien zitten hebben…
    ( Ik doe mijn best !!)
    Goeie moed, en het komt allemaal wel mooi in orde !

  3. je mag altijd bij ons een douche of bad komen nemen he. Dat helpt misschien om de Fatboy in de wacht te slepen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *