Solden!

Pepatino.be: sinds ik van meiske naar meiskesmama ging is dat mijn favoriete webwinkel. En wat blijkt? They love us like we love them, en dus kreeg Mira een cadeautje toegestuurd vandaag.

IMAG0439

Om middernacht beginnen de solden bij hen. Ik ga morgenvroeg klikken en inslaan in grotere maten dan een 98 (vroeg of laat groeien ze er toch in), en ik ken massa’s mama’s die hetzelfde doen. Nieuwbakken moederkes: gouden tip, die pepatino.

4 thoughts on “Solden!

  1. Absoluut Pepatino, ik maak er al sinds jaren reclaam voor bij mensen die kindekes kopen. En toffe mensen achter de webwinkel, dat telt ook mee!

  2. ik durf de laatste tijd niet meer online kopen voor mijn 1-jarige. Die blijkt een gigant te zijn in vergelijking met andere van zijn leeftijd en ik moet kleertjes echt zelf zien anders zijn ze gegarandeerd te klein 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *