Voorlopig eindpunt deel 1.

Het bovenste verdiep, dames en heren, is in een toestand van voorlopige leefbaarheid gebracht. De komst volgende week van de inhuizige hollander is daar niet vreemd aan, maar we hebben ook gewoon keihard doorgewerkt om er te geraken, de laatste dagen en weken.

Kijk.
Deel 1.
Afbreken, slopen, puin ruimen, vloeken, sleuren. Door ons. En vervolgens: nieuwe plafonds en plakwerk door de gasten van Artenova.
Deel 2.

En toen was het weer aan ons. Vloeren schuren, logen, olieën. Elektriciteit leggen en aansluiten. Een kot zetten als berging. Opruimen, poetsen, inrichten, verhuizen. En we give you:

fokke kan slapen

hebt ge meubels over? zet ze in uw nieuwe logeerkamer.

mijn lief heeft een kot gezet.
Voor het bouwverlof (volgende vrijdag) komt er nog een deur in, en worden er gordijnen en een radiator gehangen. Na het bouwverlof komen er plinten, een entreport, een ballustrade en een lichtsluis. En dan deze winter wordt er normaal gezien vliesbehang geplakt en wordt alles geschilderd. Maar voorlopig is dit dus de na.

De andere verdiepingen durf ik u voorlopig nog niet tonen, maar man: fier op dit zeg. We did it again.

Volledige set:

7 thoughts on “Voorlopig eindpunt deel 1.

  1. Knap gedaan, gulder altegaar.
    Maar die kast! O, o, die kast. Denk eens aan mij als ge die ooit eens in een vlaag van zinsverbijstering buiten zou willen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *