We zitten hier met een reeksje, peisk.

Het zit zo: ik zat gisteren in mijn boekskes te bladeren. Want ik schrijf weer veel, tegenwoordig, maar eens ik aan de computer kom ben ik het precies allemaal vergeten. De vakantie zit in mijn hoofd, en dat maakt mijn denken wat wollig. Omdat ik ook niet elke dag kan schrijven over hoe heerlijk traag de dag zich voortsleept, bladerde ik door woorden en zinnen van de laatste weken. En toen maanden, en toen jaren.

Ik kwam tot de conclusie dat ik blijkbaar coole buren heb, aangezien er veel over hen genoteerd stond. Dat kan kloppen, want ik woon in de coolste buurt van de coolste stad van het land. Daarom, om de zomerluwte te overbruggen, ga ik mijn nota’s van de afgelopen jaren over mijn gebuurs eens uittikken, de komende dagen.

Ge weet wel: koop komkommers mensen, c’est bien la saison!

One thought on “We zitten hier met een reeksje, peisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *