Zow. Dat was euhm plots.

Dan zit ge de ene week nog te verbranden aan een meer in de Auvergne, en te staren naar Dave Grohl tussen een miljard brullende mensen, de volgende week hebt ge al bachelorproeven gelezen, cursussen ingediend, mails beantwoord en twaalf keer met uw ogen gerold.

De vakantie is voorbij, zo blijkt, en ik heb de memo gemist om mij daar ruim op tijd bewust van te maken. Dus, pardon dat ik nog geen dingen heb overgetikt uit mijn boekje, ik moet werken. Blijkbaar.

7 thoughts on “Zow. Dat was euhm plots.

  1. Miserie miserie, dat einde van de vakantie :-). Maar misschien vind je tussen het werken door toch nog een beetje tijd om je al dan niet genuanceerde mening te geven over de ipad scholen waar kinderen zelf een ipad moeten aankopen – die wil ik wel eens horen van jou (en is dat ook niet een beetje werken voor jou?)

  2. Hier geen last van enige schok omdat ik moet werken, maar amaai die kinnekes kunnen druk zijn.

  3. Hier ondertussen alweer drie weken aan het werk … Na – ocharme – twee weken vakantie. Maar zeg, ‘t is toch geen weer meer om buiten te komen. ‘t Is allemaal zo erg nog niet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *